2777
2789

من از فردا میخوام لتروزول بخورم روز پنج پری هستم

بعد میخوام امپول ازاد سازی بزنم

میدونم پنج روز لتروزول میخورم روز 12هم میخوام برم سونو وضعیت فولی هارو بدونم

سوالم اینه کی امپول بزنم؟دوتا رو باهم بزنم یا روزی یکی؟

چند روز اقدام داشته باشم بهتر نتیجه میبینم؟

لطفا راهنماییم کنید یکسال اقدامم نتیجه ندیدم

سلام عزیزم خوبی؟من hcg رو دو تاش با هم زدم ولی بپرس ببین دکترت چی میگه.واسه انسداد لولت چیکار کردی؟من که به دکتر گفتم بیام لاپرا گفت نه صبر کن با همون یه لوله باز میشه

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟من hcg رو دو تاش با هم زدم ولی بپرس ببین دکترت چی میگه.واسه انسداد لولت چیکار کردی؟م ...

سلام ممنون

من راستش دارم سرخود قرص لتروزول میخورم شنبه یازده پری میرم سونو اگر فولی خوب داشته باشم امپول بزنم

فقط ی دونه میخوام بزنم 

منم 4تا دکتر نشون دادم سه تاشون گفتن لاپارا اخری گف اگر عجله نداری لاپارا نکن اقداماتو برو با ی لوله هم باردار میشی

سلام ممنون من راستش دارم سرخود قرص لتروزول میخورم شنبه یازده پری میرم سونو اگر فولی خوب داشته باشم ...

نه سر خود نخور برو دکتر برات بنویسه,من دو ماه لتروزول خوردم و hmg زدم که نشد این ماه باید سینال بزنم.ان شاالله بزودی باردار بشی عزیزم

نه سر خود نخور برو دکتر برات بنویسه,من دو ماه لتروزول خوردم و hmg زدم که نشد این ماه باید سینال بزنم ...

دوتا امروز خوردم عزیزم 😁

زدم ب سیم اخر خواهر

همه راه هارو میخوام برم

اونماهم 5روز خودمو بستم ب دارو گیاهی برای چسبندگی اینماهم شیمیایی

انشاالله

دوتا امروز خوردم عزیزم 😁 زدم ب سیم اخر خواهر همه راه هارو میخوام برم اونماهم 5روز خودمو بستم ب د ...

دارو گیاهیتو به منم بگو

چی بگم بخدا منم از عصر دارم گریه میکنم شوهرم که اومد خونه خجالت کشیدم😭 چرا خدا به همه میده چی میشه یکی به منم بده

باشه عزیزم منم انجام میدم.ان شاالله بزودی خدا بهت نی نی بده😘😘

اگر خودت خواستی درست کنی بیست تومن مرزنجوش بیست تومن شنبلیله ده تومنم تخم شنبلیله بگیری 5وعده میشه

5وعده جدا کن از هر کدوم بعد تو اب زیاد بجوشون جوش خورد زیرش کم باشه جوش بخوره بعدم از صافی رد کن

انجام بده اصلا ضرر نداره

انشاالله برای شما هم بزودی خدا ی نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت

اگر خودت خواستی درست کنی بیست تومن مرزنجوش بیست تومن شنبلیله ده تومنم تخم شنبلیله بگیری 5وعده میشه ...

باشه عزیزم چشم حتمن,ان شاالله عزیزم❤❤