2777
2789
ببخشید اومدم وسط تاپیک ممکنه به سوالم جواب بدی؟ دوقلو داستم یکی از بچه ها خوب سینه نمیگرفت خیلی تل ...

عزیزم فک کنم شیرخشکه بهش نساخته بایدمارکشوعوض کنی.نمیدونم من شیرخودمومیدم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم فک کنم شیرخشکه بهش نساخته بایدمارکشوعوض کنی.نمیدونم من شیرخودمومیدم

ممنون عزیزم 

امید وارم نینیتون زود خوب شه

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تب دندون اینطوریه بچرو سریع ببر دکتر

کلا لثش کبوده و ورم کرده.لپش باد کرده.تبش نزدیک ۴۰شده و اسهاله.هیچی هم نمیخوره خیلی هم بی تابی میکنه

تب دندون بالا تر از ۳۷ نمیره و شدید نیس که با قطره قطع نشه؛ حتما علت دیگه ای داره

اخه۴تا دندون کرسی هم زمان داره در میاره

ممنون عزیزم.کاری کردی دو قلو باردارشدی؟

نه کاملا طبیعی

البته ارثی بود من مامانم و خالم یکی دوقلو یکی سه قلو داشته

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
سلام جانا چیزی نیست چون بخاطر دندون هست تب ملایم وخفیفو داره فقط نزار بالا بره چنتا قطره بهش میدی ؟؟ ...

۱۰ کیلو هس ۲۰قطره میدم

۱۰ کیلو هس ۲۰قطره میدم

خوبه فقط هر ۴ ساعت باشه که تب بالا نره نگران نباش اگر برای دندون هست دست رو سرش بزاری داغه بازم صبح از دکترش سوال کن اینجوری خیالت راحتتر هست 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نه کاملا طبیعی البته ارثی بود من مامانم و خالم یکی دوقلو یکی سه قلو داشته

خوشبحالت من خیلی دو قلودوس دارم.خداحفظشون کنه برات