2777
2789
خوشبحالت من خیلی دو قلودوس دارم.خداحفظشون کنه برات

ممنون گلم

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
خب میدونی تب ۴۰ خطرناکه؟ حالا به هر دلیلی🥴🥴 ببرش دکتر سریع

اخه شوهرم کلا بادارو دادن مخالفه هرچی میگم میگ توفقط دنبال اینی ب بچه داروبدی😭😭😭

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شوهرم کلا بادارو دادن مخالفه هرچی میگم میگ توفقط دنبال اینی ب بچه داروبدی😭😭😭

وااااااااااااای خدا این حرفا چیه آخه تو این وضعیت ؛ راضیش کن ببر دکتر

فعلا هم بهش آب سیب بده

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
عزیرم ببر دکتر یا حداقل یه دکتر انلاین مشورت کن تب ۴۰ اگه پائین نیاد خدایی نکرده تشنج میاره احتمال ...

اره میدونم براهمین میترسم دیشب بردم دکترفقط دیفن داد بااستامینوفن

وااااااااااااای خدا این حرفا چیه آخه تو این وضعیت ؛ راضیش کن ببر دکتر فعلا هم بهش آب سیب بده   ...

همونوبگو.اخه ببین من چی میکشم دیشب بابدبختی راضیش کردم گفتم ببرش دکتر اونم دیفن دادو استامینوفن

ببر دکتر بگو با دارو تبش پایین نیومده مایعات زیاد بده بیحال نشه

هییییچی نمیخوره اصن هرچی میدم جیغ میکشه صورتشومیبره کنار

از دیروز تب داره امااز ظهرشدیدشدا

عزیزم ببرش دکتر زودتر ببری دارو بده باهمون باراول قطع میشه احتمالا عفونته که قطع نمیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم ببرش دکتر زودتر ببری دارو بده باهمون باراول قطع میشه احتمالا عفونته که قطع نمیشه

شهرمون کوچیکه بیمارستان شبانه روزی نداره