2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبنم جان بچت چطوره؟

قربونت برم عزیزم.بردمش دکتردارو داده.هنوز تب داره.اما ازدیشب کمترشده.بااب و سرکه پاشویش کردم خداروشکرخیلی بهترشده.دکترگف برادندوناشه احتمالا .ممنونم ازمحبتت مهربونم❤❤🌹🌹

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم کوچولوت بهتر شد؟

هنوز تب داره عزیزم.بردمش دکتر عزیزم.دکتردارو داد.گف احتمالا بخاطر دندوناشه.بچه ها دیشب گفتن با اب وسرکه پاشویش کن کردم خداروشکر خیلی بهترشد.ممنون ازلطفت مهربونم🌹🌹❤❤

قربونت برم عزیزم.بردمش دکتردارو داده.هنوز تب داره.اما ازدیشب کمترشده.بااب و سرکه پاشویش کردم خداروشک ...

فدات شم اگه میذاره سیب زمینی حلقه حلقه نازک بذار رو پیشونی وشیکمش من براخودم میذاشتم موقع تب.انشالله دندوناش جنس خوب باشن   

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فدات شم اگه میذاره سیب زمینی حلقه حلقه نازک بذار رو پیشونی وشیکمش من براخودم میذاشتم موقع تب.انشالله ...

خدانکنه عزیزم.ممنون حتناامتحان میکنم.عزیز ب جنس دندون ربط داره؟

خدانکنه عزیزم.ممنون حتناامتحان میکنم.عزیز ب جنس دندون ربط داره؟

تب نه.ولی میگن به بچه شیرشب ندین باعث خرابی دندون میشه بعدشیر آب بده بهش

عه برعکس پسرمن ناجورب شیرشب وابستس

من اینهمه بهداشت و دکترمیرفتم هیچی نمیگفتن راجع به شیر شب...ولی اینجا میگن میبردن دکترمیگن شیرشب ندین...سعی کن آب بدی.حتی خودمون شیر میخوریم باید بعدش آب بخوریم اینو میدونستم.

من اینهمه بهداشت و دکترمیرفتم هیچی نمیگفتن راجع به شیر شب...ولی اینجا میگن میبردن دکترمیگن شیرشب ندی ...

عه چ جالب ممنونم ک گفتی

الان پسرت چطوره؟

باداروکنترل میکنم تبشو.ولی سر۶ساعت تب میکنه.فقط مشکلم اینه اصن هییییچی نمیخوره و بی تابی میکنه گاهی اوقات.نگرانم ک ۳روزه هیچی نخورده فقط شیرخودمویه کوچولومیخوره

باداروکنترل میکنم تبشو.ولی سر۶ساعت تب میکنه.فقط مشکلم اینه اصن هییییچی نمیخوره و بی تابی میکنه گاهی ...

گلوش معاینه کرده؟تب دندون اینطوری نیست

گلوش معاینه کرده؟تب دندون اینطوری نیست

فقط لثشونگا کرد...گف احتمالا مال دندونشه شایدم ویروسه...الان با دارو ب ۳۷/۲درجه رسیده