2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چه کار زشتی،مطمئن باش از حسادت که تو از اونا سرتری دارن میترکن.

برام مهم نیست چون خوشگلی زشتی آدمها به قلبشونه. ولی برام عجیبه چرا اینجوری ان. یا ماشین صفر خریده بودیم پدرشوهرم بهم گفت فک نکن صفر خریدید خیلی خوبه ماشین دختر من با اینکه مدلش پایینه ولی خارجیه. من اصلا نمی دونم یه مرد چرا باید اینطوری حرف بزنه

برام مهم نیست چون خوشگلی زشتی آدمها به قلبشونه. ولی برام عجیبه چرا اینجوری ان. یا ماشین صفر خریده بو ...

دقیقا حرفت درسته،چقدر بی ادب صحبت میکنن خوششون میاد خانواده دامادشون با عروسشون همچین برخوردایی داشته باشه.

دقیقا حرفت درسته،چقدر بی ادب صحبت میکنن خوششون میاد خانواده دامادشون با عروسشون همچین برخوردایی داشت ...

اصلا نمی ذارن با هم برخورد داشته باشیم مادرشوهرم تمام مراسم های خواهرشوهرم نذاشت ما بریم هماهنگ کردن ما نفهمیم دیگه برا عروسی نمی تونستن مخفی کنن رفتیم مادرشوهر خواهرشوهرم تا منو دید گفت این عروست خوشگله خانم فلانی. مادرشوهرم تا آخر شب اخم و تخم کرد بعدم دیگه هر مهمونی میرفتن یا می گرفتن که خونواده شوهر دختراش بودن به ما نمی گفتن

آخه شانسم ندارم هر کی از در و همسایه رسیده بهشون گفته این عروس تون خوشگله دیگه عروسی و مراسم ختم با ...

شما خودتون با فامیل شوهرتون و خودتون رفت و امد کنید 

من عمم سه تا عروس داره عروس بزرگه غریبه هست دوتا عردس کوچیکه با هم دختر عمه و دختر دایی بودن و پیش عمم هم زندگی میکنند بعد اونا کلا کاری به عروس غریبه ندارند عین  جاری شمابا هم میرن ولی عروس بزرگه دیگه خودش با همه تنها رفت و امد کرد .اونا چون اکیپی میرن مردم اذیت میشن اینکه تنها هست رو ما بیشتر دوست داریم مثلا اونا تو حسینیه کنار هم میشینن من و خووهرم کنار این عروس تکه میشینیم 

مردم خودشون خوب و بد میفهمن

شما بعد کرونا مثلا برید خونه دایی شوهرت یا عمه ش و یا حتی دعوت کنید همه بدونن شما اهل رفت و امد هستید 

شما باید زنگ میزدی به مادر کسی که داماد بود تبریک میگفتی و گله میکردی دعوتت نکردن تا میفهمید