2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو زمانی که اومدید منو دید اگه خوشش نمی‌ومد همونجا باید می‌گفت نه الان  اینکه خوشش نمیاد به د ...

اونموقع ها می گفتمی خوام زن کارمند برا پسرم بگیرم نذاشتن...یعنی پسرم تو رو خواست. 

الان هدف همسرت از گفتن این جمله چی بوده؟ چند سالشونه این آقا با این حجم از ناپختگی؟

نه خب چون مادرش خیلی اذیت می کنه با جاری ها و خواهرشوهرا. میگه یعنی قبول کن ازتو بدشون میاد ولشون کن یعنی رفت و امد نکن

می دونی منظورش اینه دور اونا رو خط بکش زندگی خودمونو بکنیم. ولی من خیلی ناراحت شدم چون اشتباهی هم نک ...

اشتباهم ک نکرده باشی مردم ی چیزی پیدا میکنن ک ی حرفی بزنن درباره ی نفر

شوهرت اگ هدفش اینه ک ب اونا کار نداشته باشین ک خیلیم خوبه 

بدون توجه ب حرفای بقیه راحت ترم میشه زندگی کرد 

ول کن بابا محبت راه خودشو باز میکنه باهاشون قطع رابطه نکن اگر شوهرت خوبه بهشون محبت هم بکنند خوب و ...

آخه شانسم ندارم هر کی از در و همسایه رسیده بهشون گفته این عروس تون خوشگله

دیگه عروسی و مراسم ختم باشه یواشکی میرن من نباشم

همشون اکیپ شدن تورو اذیت میکنن؟

آره برا خودمم عجیبه. مثلا همه رفتن عروسی پسردایی شوهرم به اونا گفته بودن ما خودمون اهل رفتوآمد نیستیم بعد عروسی تو گروه واتساپ کلی تعریف کردن از خاطرات عروسی می دونن ما تو گروهیم شوهرم گفت چرا به ما نگفتین گفتن یادمون رفت