2777
2789
عنوان

سونوانومالی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرگس هم خیلی معروفه همه دوستام اونجا رفتن آسا نشنیده بودم مرسی عزیزم از پیشنهادت

نرگس نشنیدم.آسا سعادت اباده.نیلو هم معروفه.ولی چون شلوغه من خوشم نمیاد

تورو سننه قربونت برم!!!!
عزیزم اگه امکانش هست غربالگری ها رو جای خوب برو و به هزینه فکر نکن خیلی مهمه من از ترس کرونا جای خلو ...

اره خب منم براهمین میخوام برم اینجا خیلی معروفه ودستگاهاش پیشرفتس وقشنگ شنیدم نیم ساعت وقت میزاره باحوصله سی دی هم میده اما احساس کردم زیاده ک میبینم همه همنقدرپول دادن

دخترنازم منتظرتم مامانی
نه دکتر مینویسه که سونوگراف انجام میده.پولش که آزاده والا.خودت بگو انجام بده پولشو بگیره

اره همینکارومیکنم حداقل آدم خاطرجمع میشه دیگه

دخترنازم منتظرتم مامانی
آره ساکری خیلی تعریفشو شنیدم بین نرگس و اون موندم کدومو برم راجب نرگس چیزی شنیدی عزیزم؟

راجع به نرگس هیچی نشنیدم ولی تعریف مهتاب قربانی هم خیلی شنیدم ولی شاکری از هفته 26 دیگه رفتم خود بچه هم لگنش در رفته بود بچه رم پیش خودش بردم کارش و تشخیصش خوبه دستگاهش هم پیشرفته است

اخی  لگنش توی شکمت در رفته بود ؟ علتش چی بود ؟ حل شد مشکل ؟ جنسیت رو شاکری دقیق گفت بهتون ؟

بله شاکری درست گفت در رفتگی لگن داشت بعضی بچه ها مخصوصا اگه مادر لگنش کوچیک باشه پیش میاد اصلا مهم نیست یک ماه دو تا پوشک گذاشتیم درست شد