2777
2789

اول بگم من ورودی دوازدهمم با پایه ضعیف و الان دارم فعلا یازدهم رو جمع بندی میکنم 

شیمی رو با فراهانی میخونم تست های کتاب خیلی سبز رو میزنم مثلا ی مبحث میخونم میرم تستاشو میزنم بعد محاسبه میکنم درصد رو شیمی رو معمولا بین ۶۰ تا ۸۰ میزنم

فیزیک از ۴۰ بیشتر نمیشه با شجاعی میخونم 

زیست بین ۳۰ تا ۶۰ میزنم با فرهمند نیا 

ریاضی هم با کرمی بین ۴۰ تا ۵۰ میزنم 

آزمون های قلمچی شرکت میکنم ولی هنوز نرسیدم به برنامه 

الانم بعد ۱۲ روز مطالعه به این درصدا رسیدم بنظرتون میتونم درصدهای خوبی بزنم تو کنکور؟ 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فیزیک نشر الگو شیمی خیلی سبز زیست خیلی سبز ریاضی آزمون های تستی توی گوگل 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه برا ریاضی آی کیو یا خیلی سبز بگیر تست تمرینای معینم خوبه

آخه نمیرسم برای ریاضی تست بزنم حوصلشم ندارم😅😅

اینطوری نمیشه فقط تست های گوگل رو که از کنکور سال های قبل هست رو بزنم ؟ 

از شجاعی و فرهمند و فراهانی راضی هستی ؟

فراهانی که عالیه محشره 

فرهمند نیا هم ی بار نگاه کنی یبارم خودت کتابو بزاری جلوت قشنگ بخونی ۱۰۰ میزنی 

شجاعی خیلییی خوب تدریس میکنه ها ولی اخلاق نداره عصبیه و به همه میگه وحشی ولی در کل تدریسشون خیلی خوبه اگه با تمرکز و دقت بخونی به تلاش خودت بستگی داره

فراهانی که عالیه محشره فرهمند نیا هم ی بار نگاه کنی یبارم خودت کتابو بزاری جلوت قشنگ بخونی ۱۰۰ میزنی ...

احساس میکنم فراهانی خیلی دیوونه‌س و شلوغ می‌کنه سر کلاس😭😂

بین اونو هادیان فر و مصلایی موندم

دختری از دیار کورد♥️
احساس میکنم فراهانی خیلی دیوونه‌س و شلوغ می‌کنه سر کلاس😭😂بین اونو هادیان فر و مصلایی موندم

به خاطر همینا نگاه میکنم فیلماشو یجوریی تدریس میکنه تا آخر عمرت فراموش نمیکنی از صفر صفر تدریس میکنه تا صد 

فراهانی متن کتاب و تمرینات کتاب هم حل میکنه؟

از روی جزوه اش تدریس میکنه اول حفظیات رو میگه بعد کتاب رو بررسی میکنه همه چیز رو میگه کلی هم تست حل میکنه تستاشم از آسون تا سخته

باهاش آموزش ببینی واقعا به این پی میبری ی ذره حواستو جمع کنی کل سوالات رو میتونی حل کنی 

البته اینم بگم به خودت هم مربوطه که با جه دبیری پیش بری و با کددم دبیر ارتباط بگیری من با اینا ارتباط میگیرم الان بعضیا میگن همدانی برای زمین خوب نیست ولی من فیلماشو نگاه کردم من با اون میتونم بخونم میخوای فیلمای جلسه اول و دومشو نگاه کن برای فراهانی ببین میفهمی چی میگه چجوریه