2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالا میگه بیا خونه

1025 بازدید | 53 پست

دیروز دیدم با پیام خیانت کرده تاپیکای قبلم هس چن بار ازش دیدم از دیروز با دخترم خونه مامانمم دیشب گف نمیای خونه گفتم ن الان اومده میگه اومدی خونه ناهار درست کردی اومدی نیومدی دیگه نیای نمیام دنبالت داغونم نمدنوم چیکار کنم برم تو خونه میمیرم از حرص خوردن مامانمم همش میگه برو زندکیته خراب نکن،😭

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که ی کاریو انجام میده مطمئن باش برای بار دومم انجام میده 

مگر اینکه بد مچه شو گرفته باشی قشقل راه انداخته باشی بترسه از اینکار

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
چرا می‌دونن بابا هیچکی‌پشتم نی 

اووو مثل خواهرمی میاد قهر میکنه شوهرش خیانت میکنه دس بزن هست خانوادم  بزور برش میگردونن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
برو بشین تو خونت نهار برا خودت و دخترت بپز اونم سگ محل کن خونه خالی نکن عشق و حال کنه 

مامانمم دقیقااا حرفهای تورو میزنه میگه به خودت برس محلم نده خونه رو خالی نکن اما نمیتونم واقعا داغونم نمیتونم ببینمش حتی تو خونه می‌دونم برم همش حرص میخورم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

طلبکارم هست

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نهارم میخواد کثافت ، اومد در دستشویی و باز کن بگو غذات اونجاست 

خیلی پروعههه رو داره

به نظرم زندگیت خراب شده باید بری با صحبت مشاوره و تلاش درستش کنی

اره خب خیانت خرابترین مرحله زندگیه هرزن ومردی هست ولی شوهرش خراب کرده این باید درستش کنه؟

لایک نکنید