2777
2789

کیا دارید ؟ یا اگه آزمون دادید بصورت مجازیع چطوریه ؟ سخته راحته؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حقیقتا من نخونده بودم ولی سطحش متوسط به بالا بود بستگی داره به زیر مجموعه هایی که انتخاب کردی هر قسمت حدودا 20 تا 15 سوال با تایم بین 20 دقیقه تا یک ربع در مجموع حدودا دوساعت طول کشید ازمون

حقیقتا من نخونده بودم ولی سطحش متوسط به بالا بود 

مجازی چطور دادید من راهنما نگاه کردم متوجه نشدم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا من نخونده بودم ولی سطحش متوسط به بالا بود 

سوالات دانلود میکنیم چطور پاسخ نامه وارد میکنیم 🤨

من سه تا رشته ام،یکیشو انجام دادم شهریور،هر دفترچه بیست تا سوال و یک ربع تایم داره،به ترتیب روی دفترچه میزنی و سوالا رو بارگیری میکنی و بعد تو پاسخ نامه علامت میزنی، من ده صبح شروع کردم ک تا دو ظهر فرصت تکمیل داشتم

🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥
من سه تا رشته ام،یکیشو انجام دادم شهریور،هر دفترچه بیست تا سوال و یک ربع تایم داره،به ترتیب روی دفتر ...

سوالات با پاسخنامه جدا هست؟ یا اپل خودت رو کاغذ نوشتی جواب ها بعد وارد پاسخنامه کردی ؟

سوالات دانلود میکنیم چطور پاسخ نامه وارد میکنیم 🤨

اصلا جای نگرانی نیست خیلی راحته دفترچه سوالات رو دانلود میکنید بعد یه صفحه پاسخنامه داره بابت هر قسمت البته من با لپ تاپ بودم با گوشی نمیدونم 

اصلا جای نگرانی نیست خیلی راحته دفترچه سوالات رو دانلود میکنید بعد یه صفحه پاسخنامه داره بابت هر قسم ...

کنار سوالات هست پاسخ نامه ؟ یا اول سوال ها خودت میخونی جواب هاشو یادداشت میکنی بعد وارد پاسخ نامه می‌کنی 

پاسخنامه کلی نداره هر قسمت جداست بعد که تموم شد... سوالات بعدی و پاسخ نامه جدید

نه. منظورم تو زیر هرسوال هس پاسخ نامش یا صفحه جداییه 

کنار سوالات هست پاسخ نامه ؟ یا اول سوال ها خودت میخونی جواب هاشو یادداشت میکنی بعد وارد پاسخ نامه می ...

من با لپ تاپ رفتم بعد از دانلود دفترچه، پنجره جدید باز میشد و یعنی هم زمان میتونستم هم سوالارو ببینم و هم پاسخ نامه چون پاسخ نامه سرجاش بود توی صفحه اصلی سایت که بالاش تایمر هم داشت..

سوالات با پاسخنامه جدا هست؟ یا اپل خودت رو کاغذ نوشتی جواب ها بعد وارد پاسخنامه کردی ؟

عزیزم صفحه پاسخنامه برات باز میشه همونجا انتخاب میکنی و علامت میزنی، نیازی به برگه نیست، هر دفترچه سوالات جداگانه و پاسخنامه مجزا داره

🔥I ain't waitin and wishin...oh i got that ambition🔥
من با لپ تاپ رفتم بعد از دانلود دفترچه، پنجره جدید باز میشد و یعنی هم زمان میتونستم هم سوالارو ببینم ...

اهاااننن مرسی خوشگلی بابت راهنماییت ❤️🤗