2777
2789

من خجالت اور ترین کارم این بوده که

اینکه من تا بحال سوار موتور نشده بودم

دوست نامزدم ماشینمونو گرفته بود نامزدم هم با موتور اومده بود دنبالم من حتی سوار شدن و پیاده شدن از موتور هم بلد نبودم

عصر موقع تحویل ماشین که ماهم با موتور رفته بودیم اونجا 

موقع پیاده شدن از موتور افتادم زمین البته بگم پخش زمین شدم😁

پیش دوستش و همسرش خیلی خجالت کشیدم و تا یکسال نمیخواستم ببینمشون😂

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمع ریدم خودم

😐😂😂😂 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

واییمنم همین مشکلو برای اولین بار و اخرین باری که در سن ۱۲ سالگگی سوار موتور شدم داشتم 

موقع پیاده شدن انگار داشتم از رو اسب پیاده میسدم 

لباس جلوییم کثیف شد 😅🤣🤣

البته امروزم یه کاری گردم بای تایپک اخریم بخون 

چندبار تو جمع آیفون و جواب دادنی گفتم الو همه خندیدن منم آب شدم 😂😂

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بجای دفترچه نوار بهداشتی دادمـ دست دکتر 😓

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

روز خواستگاریم به دوستم زنگ زدم گفتم زود بیا یکاری کن فقط من از خونه برم بیرون  نباشم😂

خواهر پسره  از اقوام دورمونن فهمید آبروم رفت گفت مگه تو و علی همو دوست نداشتین 😑😑هول شدم گفتم آره  هنوز میبینمش  خجالت.... 

واییمنم همین مشکلو برای اولین بار و اخرین باری که در سن ۱۲ سالگگی سوار موتور شدم داشتم  موقع پ ...

وای نگو خیلی خجالت اوره

یادم که میوفته

رفته بوبیم باغ یکی از اشنا ها دنبال تیر میگشتیم میخاسم بگم اقای علیپور تیر دارن ؟ گفتم گاقای علیپور ک..ر دارن ؟ خوده طرف هم اونجا بود حالا 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

12 سالم بود برای اینکه ثابت کنم بزرگ شدم یک جک سک.سی خیلی زشت تو جمع گفتم. مامانم که اب شد شوهرخالم چشم هاش چهارتا شد شانس اوردم بابام نبود. خالم هم میخواست جمعش کنه گفت معنیش رو نمیدونه.

(جک رو یادم نیست )

من و خدا