الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتری ک قراره برم اونجا میشنه با مجیبیان مرتاض شاه ولی اون دوتا ک خیلی گرونن منم بیمه تکمیلی نیستم ش ...
حالا بهت پیشنهاد میدم هر کاری صلاح دونستی انجام بده. دکتر شهلا رشیقی افشار میشینه خیلی هم خوبه. یه ویزیت بری پیشش نامه بستری توی افشار بهت میده. بازم هر جور صلاح میدونی. ان شاء الله به خوشی نی نی بیاد بقلت
فقط ی چیزی هرکیو قبول نکن ببخشیدا جاری عفریته م یکی سلیطه تر از خودش گیر اورده بود دیدم عفریته خانم به شوهرم پیام داده بود ک مثلا شما وقتی اومدین ملاقات فلانی دیدمتون ازتون خوشم اومد
☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
بله عزیزم خانم مرضیه داوودی تو اینستا هم بزنی میاره برات. بسیار مامای خوبی هستن کهدرد زایمان رو خیلی برات قابل تحمل میکنن.. یه تحقیقی انجام بده عزیزم میتونی تو پیجشون هم ببینی🌹پیشنهاد من به شما