2777
2789

بچه ها همه ی دوستام بچه دار شدن خیلی احساس تنهایی میکنم انگار تو جمعشون غریبه م چون موضوع حرف زدنشون عوض شده و من هیچ جایی تو جمع ها ندارم

خیلی اذیت میشم انگار قلبم فشرده شده مچاله شده

منکه عاشق بچه ها و نی نی ها بودم همیشه با چه عشقی باهاشون ارتباط برقرار میکردم اونوقت دوستام که بچه میدیدن اه اه و پیف پیف میکردن همه مادر شدن

از فامیل که به خاطر سوال هاشون و کنایه هاشون گریزون بودم

دلم به دوستام خوش بود که انگار دیگه همدیگه رو نمیفهمیم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خسته شدم از این وضع🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

منتظر نی نی نیستم. ولی دعا میکنم هیچ زن ومردی در حسرت بچه عمر و جوونیشون طی نشه. انشالله خدا به همشون فرزندان صالح و سالم و زیبا بده

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
منتظر نی نی نیستم. ولی دعا میکنم هیچ زن ومردی در حسرت بچه عمر و جوونیشون طی نشه. انشالله خدا به همشو ...

امین🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

چندوقته اقدامی؟

ما عقدیم من ۱۷ سالمه نامزدم ۲۰ بهش میگم لطفا بعد عروسی نی نی بیاریم من تنهایی دوست ندارم میگه ما هنو ...

اول زندگی بچه دار شدن خوب نیست بهتره چند سال بگذره 

زن و شوهر همو بشناسن و زندگی خودشونو داشته باشن بعد بچه دار بشن و این که بهتره بچه دار شدن توی سن 

بیست سال به بالا باشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

من یه پسر دارم 

ولی چند وقت پیش بارداری موفقی نداشتم کورتاژ افسردگی چون خواسته باردار شدم و کلی برنامه ریختم از طرفی کلی از فامیلمون میدونست و مثل زن نازا رفتار میکنن مثلا میگن نترس شوهرت زن نمیگیره روت عیب نداره بیار دوباره ومن و شوهرم کلا دیگه نمیخوایم اقدام کنیم چجور دهنشون ببندم

چند سالته من27سالمه و 7ساله ازدواج کردم شوهرم آزو اسپرمه و دوبار انتقال دادم منفی ظده

من 25 سالمه 

خودم ذخیرم کمه 

منم یه بار ای وی اف کردم مثبت شدا ولی از شانسم قلبش تشکیل نشد هیییییی🥺

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏

من ۶ماه اقدامم طول کشید تا باردار شدم چقدددد افسرده بودم با کسی حرف نمیزدم... اخی چقد سخته خدا💔💔💔💔

از خدا میخام ک هیچ زن و شوهری رو اینجوری امتحان نکنه... الهی خدا جواب صبوری همه ی منتظرا رو بده و دامنشون سبز شه💚

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄