2777
2789
عنوان

سریال ترکی آپارتمان بی گناهان

14697 بازدید | 28 پست

کیا نگاه میکنن

از دست صفیه دلخورم خیلی

بابا منم بشدت وسواسی و منظم و مرتب م

خونه و زندگیم برق میزنه

پرده هامو هر دوماه میشورم اتو کشیده آویزه میکنم

درب و پنجره ها رو هم از داخل و بیرون تمیز میکنم

ولی این دخترا پرده و دستگیره رو با دستمال کاغذی کنار میزنن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها ببین چی شدن

خان که آدم می‌کشه و تو زباله ها خواب میشه چون مامانش گفته کاش ترو کشته بودم انداخته بودم تو زباله ها تو اشغال و زباله ای

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگه و خونوادگیه من خیلی دوست دارم.مشکلات خیلی از خانواده ها داره به نوعی عنوان میکنه‌.به نظر عقل سلیم میگه اینا باید اون دوتا خواهر بزارن تو خونه بمونن پدره و دختر کوچیکه با پسره برن تو واحد دیگه.اون بدبختا که گناه نکردن به آتیش صفیه دیوانه بسوزن

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

صفیه دست شو کرد تو یه نمه اسید و جوهر نمک

درد م اصلا حالیش نیست فقط میگه بشوریم اول

خیلی قشنگه و خونوادگیه من خیلی دوست دارم.مشکلات خیلی از خانواده ها داره به نوعی عنوان میکنه‌.به نظر ...

نه اتفاقا

اتاق قرمز

آپارتمان بی گناهان

باعث میشه

ما عذاب وجدان نگیریم کسی به ما دیگه نگه بیمار اینا بیمارن

منکه شوهرم و دوستانه دعوت کردم این دو سریال رو با من تماشا کنه

چون چند بار بهم گفته خوب نیست این همه دستمال به دست و نظم

چند بار گفته خیلی خیلی زیاده روی داری تو تمیزی و نظم و انضباط خونه

با دیدن این سریال 

متوجه میشن شوهر هامون که ما معمولی و فقط تمیز کاریم

فیلم اتاق قرمز رو خیلی بیشتر از این دوست دارم دلم برای بروجرک خیلی خیلی میسوزه 😔😔😔

بنجوک

نه اتفاقا اتاق قرمز آپارتمان بی گناهان باعث میشه ما عذاب وجدان نگیریم کسی به ما دیگه نگه بیمار ا ...

عزیزم ولی شمام به فکر خودت باش مادربزرگ منم مثل شماست الان یه دست و پا دردی داره همه مفصل هاش براثر کار زیاد و شست و شو از بین رفته هر دوماه پرده شستن خیلی سخته خدایی.

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
فیلم اتاق قرمز رو خیلی بیشتر از این دوست دارم دلم برای بروجرک خیلی خیلی میسوزه 😔😔😔

بنجوک بیچاره شوهرش واسه آشپزی فقط میخواد ش

انداز ای که به غذا و قلمی بودن دلمه برگ مو توجه داره به آرایش و موهاش نداشت

این طفلی درویش می بینه

البته ربطی به شوهرم نداره

از کودکی مونده رو.روان و ذهنش که الان باز تاب کرده

عزیزم ولی شمام به فکر خودت باش مادربزرگ منم مثل شماست الان یه دست و پا دردی داره همه مفصل هاش براثر ...

چیکار کنم بخدا نمی تونم

آرامش ندارم

آشپزی کردن و خیلی خیلی دوست دارم اگه خونم برق نزنه بهم نمبچسبه