2777
2789
عنوان

بچه دوم خیر یا آری؟

94 بازدید | 7 پست

من میخواستم بچم تک فرزند بمونه چون:

1)بیماری دارم که تو بارداری عود میکنه و خیلی اذیت میشم 

2)وضعیت مالیموون متوسطه 

3) تو غربتم و دست کمکی ندارم 

دخترم 3 سالشه و خیلی مشتاق نی نی هست و وقتی بچه ای مییبیته جیغ و گریه که باید باهاش بازی کنه و تا زمانی که هم بازی داره خوبه در غیر این صورت جهنمی درست میکنه 

و ما هم تو این شهر کسی رو نداریم تنهاییم 

نظر بدید چی کار کنم 

نیار

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت دیگه این کرونا میره میتونی بذاری مهد ، بچه هم از دور براشون شیرینه من الان دو تا دختر دارم اصلا بزرگه کوچیکه رو محل نمیده میگه اون هسچی نمیفهمه از بازی

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

منم تو شهر غربتم پسرم و دختر شیره به شیره شدن شوهرمم همش سر کاره از خانواده شوهر هم کسی پیشم نیست تو اوج کوچیکی بچه هامم پدرم فوت گرد و خودم و جمع کردم به نظرم بیار بعد راحت میشی ولی چند سال اول سخته به بعدش فکر کن راحت میشی دیگه الان گلاس ورزش میرم میخوام واسه وکالت بخونم ولی عجیب بازیگوشی.تفاوت سنی بچه هات خوبه اگه الان بیاری.