2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هر دوتاش رو باید بزنی یکی که فایده نداره

نمیدونم والا . الان ماه دوم اقدامم. خودم که امید ندارم که باردار شم. چی بگم والا فعلا خودمم موندم . کار خودمو انجام میدم حالا یدوز زدم اگه حامله شدم که خداروشکر به ار وم رسیدم حداقل با پرسجو ... یا میزنم یا نمیزنم ولی قبلش میپرسم‌ تو دعا کن من مامان بشم 😔

نمیدونم والا . الان ماه دوم اقدامم. خودم که امید ندارم که باردار شم. چی بگم والا فعلا خودمم موندم . ...

انشالله عزیزم میشی.. منم تو اقدامم ولی فقط این ماه امروزم یه لکه قهوه ای دیدم نمیدونم پریود میشم یا نه

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
نمیدونم ولی خیلی کمر دردو شکمم هم میگیره

بی بی چک میزدی؟ من ماه پیش خیلی امید داشتم باردار شم یعنی مطمیین بودم از بس دکتره گفته بود همه چیز اوکی عالیه ولی پریود شدم اینقدر گریه کردم. انشالله شما این ماه باردار بشی عزیزم.🌺

بی بی چک میزدی؟ من ماه پیش خیلی امید داشتم باردار شم یعنی مطمیین بودم از بس دکتره گفته بود همه چیز ا ...

دو روز پیش زدم منفی بود، خودمم زیاد امید ندارم چون احتمالا موقع تخمک گذاریم نبوده اقدامم

بی بی چک میزدی؟ من ماه پیش خیلی امید داشتم باردار شم یعنی مطمیین بودم از بس دکتره گفته بود همه چیز ا ...

شما بچه ندارین؟ من یه پسر دارم دومی خدا کنه دختر باشه

من یادمه که دفعه اول برای بارداری ۲۰ روز گذشته از بیبی چک استفاده کردم و حالا اگه دوست داری بازم میتونی مشاوره بگیری از بیمارستان آبان ولی مشاوره‌های خوبی داره و راهنمایی خوبی میکنه من توصیه می کنم که یه مشاوره داشته باشید اینستا هم داره بزنی بیمارستان‌آبان میاره