2777
2789
عنوان

شما عروسی یکی از نزدیکای دوستتون میرید خانوما❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 55 پست
بله ولی خب دوستای من حالت دوست خانوادگی بودن و با خانواده شون رفت و امد داشتیمشما دوستای خانوادگی تو ...

به عروس و داماد احترام می ذاریم دوتایی مهموناشونو انتخاب و دعوت می کنن نهایت پدر و مادر عروس و داماد نظر بدن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ماهم یه همچین موقعیتی داشتیم فکر میکردیم حالا مگه چجوری هستن و..وقتی اومدن خیلس خاکی بودن خیلی زود ب ...

میگم بیان به رسم احترام منو و دور بریام به هرحال باید همش باهاشون وسط عروسی حرف بزنیم معذب نشن و زشت نباشه ، اینطوری از عروسی چیزی نمیفهمیم که 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن میرم😂

عزیزم 😂😂

مشخصه ادم پر شوقی هستی

بعد اگه بری خونه اونا میمونی؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

میگم بیان به رسم احترام منو و دور بریام به هرحال باید همش باهاشون وسط عروسی حرف بزنیم معذب نشن و زشت ...

چرا وسط عرسی همش حرف بزنین 

بهشون احترام بزارین 

ولی نه اینکه کلا هی باهاشون حرف بزنین نه اونا چیزی میفهمن از عروسی نه شما

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

به عروس و داماد احترام می ذاریم دوتایی مهموناشونو انتخاب و دعوت می کنن نهایت پدر و مادر عروس و داماد ...

ما به هم خیلی نزدیکیم خوشبختانه باهم این حرف ها رو نداریم 

خود داییم ۲۰ تا کارت بی اسم داد بهم🤗🤗

بستگی داره به روابط خانوادگی..

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نمیشناسن 😂حتی طرف مقابل عروس و داماد سمت مارو نمیشناسنفقط یکی دونفرو میشناسن این تاپیک درمورد من نب ...

اهام با این اوصاف نه اصلا 

بعد اگه تو شهر خودمون بود یک ساعت میرفتیم و شام و هدیه و زود بر میگشتیم

چرا وسط عرسی همش حرف بزنین بهشون احترام بزارین ولی نه اینکه کلا هی باهاشون حرف بزنین نه اونا چیزی می ...

خب میشناسم اونارو ، فک میکنم خیلی قراره حرف بزنن

مثلا چطور رفتار کنم؟

عزیزم 😂😂مشخصه ادم پر شوقی هستیبعد اگه بری خونه اونا میمونی؟

نه دیگه نمیمونم .اگه نزدیک باشه برمیگردم .

مثلا ۲ساعت یا ۳ساعت تا شهرمون فاصله داشته باشه برمیگردم .

در غیر این صورت هتلی جایی میرم تا فرداش .

فاصلتون چقدره؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نه دیگه نمیمونم .اگه نزدیک باشه برمیگردم .مثلا ۲ساعت یا ۳ساعت تا شهرمون فاصله داشته باشه برمیگردم .د ...

این تاپیک درمورد من نیستا

من در واقع جزو نزدیکای عروسم و این شخصا دعوت شدن

الان تو معذوریت قرار گرفتم که بعدا اومدن و خونمون موندن معذب نشیم 🥲😂

خب میشناسم اونارو ، فک میکنم خیلی قراره حرف بزننمثلا چطور رفتار کنم؟

مودب،با احترام،زیادم حرف نزن شاید خوششون نیاد 

موقع پذیرایی و...هم کنارشون باش 

اگ چیزی نیاز داشتن بهشون بدی

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

ما به هم خیلی نزدیکیم خوشبختانه باهم این حرف ها رو نداریم خود داییم ۲۰ تا کارت بی اسم داد بهم🤗🤗بست ...

خب اگه خودشون کارت دادن فرق داره موضوع 

من معتقدم آدم هر رفتاری بکنه کارما اونو به آدم می گر دونه چون خودم روی فضای خصوصی و انتخاب های شخصیم حساسم برای بقیه هم این حقو قائلم .وقتی شما حساس نیستی مثلا خواهرزاده همسرت بگه به شما چه که بخواین نظر بدین  در مورد مهمونای عروسیتون پس لازم نیست رعایت کنید 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش