2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست
من شخصا با احترام 🙏با ازدواج زیر 26سال مخالفم.... بچه هم که کلا حرفشم غیر قابل قبوله برام... اینا ...

منم دقیقا مثل شما با ازدواج زیر ۲۶ مخالفم بخوای حساب کنی لیسانس تازه حتی اگر قصد فوق به بالا نداشته باشه بعدم پیدا کردن شغل و کار کردن و یکم سرمایه جمع کردن تا ۲۶ طول میکشه 

NVD❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی ما چه شوخی با تو داریم من ۱۵ ازدواج کردم ۱۹ حامله بودم حتما به بلوغ فکری رسیدیم و این ...

ماشالا به تو ۱۹ سالگی حامله شدن واقعا کار بزرگی بود چطوری تونستی انجامش بدی؟

مراحل کارو به منم یاد بده؟چیکار کردی؟

معلومه که شوخی نداری چون من اینجور ادما رو اصلا به حساب نمیارم که حالا بخوان شوخی کنن یا نکنن

NVD❤
یعنی کسی که روز تولدش با تاریخ عضویت من در نینیسایت برابره، الان بچه داره؟؟؟؟ 😳😐

اره والا دیدم که میگم

طرف نه مثل آدم درس خونده نه کار کرده نه پولی جمع کرده نخهبا دوستاش خوش گذرونده نه از جوونیشو آزادیش چیزی فهمیده تازه میاد با افتخار تعریف میکنه و بقیه رو هم تشویق میکنه حالا یه نفر نخواد مثل تو از ۱۷ سالگی تموم فکر و ذکرش بشه پایین تنه شوهرشو و زاییدن پسر واسه مادر شوهرش کیو باید ببینه؟؟نخود مغزا فکر میکنن تو ۱۹ سالگی حامله شدن هنر کردن احمقا بدبختی اینکه بقیه رو هم تشویق میکنن شاید یه نفر خواست یکم مفید تر باشه واسه جامعه تا توی دستگاه جوجه کشی...

راستی تاریخ عضویتت خیلی خفنه از پیشکسوتای سایتیا💙

NVD❤
ماشالا به تو ۱۹ سالگی حامله شدن واقعا کار بزرگی بود چطوری تونستی انجامش بدی؟ مراحل کارو به منم یاد ...

فکر کنم فقط یه به تو چه که سرت تو شلوار مردمه برات کافی باشه

درضمن تو کی هستی که خودت رو ادم حساب میکنه و تو کار بقیه نظر میدی

حالا اگه خودت ترشیدی رو دست پدر و مادرت بگو شاید ناراحتید از اونه

درضمن ریپلای نکن حوصله جر و بحث کردن با ادمهای فضول و.......................رو ندارم😌😌😌😌😌

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
فکر کنم فقط یه به تو چه که سرت تو شلوار مردمه برات کافی باشه درضمن تو کی هستی که خودت رو ادم حساب م ...

من ففط ۱۹ سالمه و دانشجوی یکی از بهترین رشته های این مملکت ترشیدگی واسه ی تو تعریف میشه که هنر دیگه ای بجز زاییدن نداری 

حالا پدر مادرت نتونستن نگه ت دارن و تو نوجوونی دادن رفتی شخص مفیدی تو جامعه نشدی عقدتو سر بقیه خالی نکن

وگرنه پدر مادر سالم بچه شونو تو نوجوونی نمیکنن دستگاه جوجه کشی

معلومه دلت پر میکشه واسه مجردی که اینجوری میگی ازدواج منم به وقتش با بهترین آدم به بهترین شکل انقدر هدفام بزرگه که تا ۱۰ سال آینده ام به ازدواج فکر نمیکنم وگرنه دادنو که همه بلدن

چه فضولی ای؟چرا اوج میگیری آخه من چیکار به کار تویی که تنها هدف زندگیت شوهر کردن و زاییدنه دارم؟؟؟هرچقدر دوس داری از ۱۴ سالگی شروع کن به دادن به من چه اصن؟؟؟؟؟؟؟

تو هم برو پوشک بچه تو بشور تو تاپیک خانم دکتری که این همه آدم موافق نظرشن دخالت نکن

NVD❤