2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست
کار عالی ای کردین😍

اره خداروشکر هم من درسمو خوندم هم همسرم تونست سرمایه ای جور کنه خانواده هاهم کلی رفت و امد کردن همه ی اخلاقا هم دستمون اومد

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

بچه ها خداییش مم مثلا وارد یک تلگرامی میشم میبینم خود ب خود توی ۱۰۰۰۰ تا گروه و کانال مثبت ۱۸ عضو شدم.....تبلت بچه هام رو هم نگاه کردم دیدم بله.......خب همون عنوان کانال یا گروه بچه ها رو تحربک ممیکنه خصوصا نوجوونا رو دیگه زمینه ازدواج و..... هم فراهم میشه..... یعنی واقعا یک تلگرام امنی وجود نداره....😱😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید اینکارو کنم آخه؟ خودم مگه کم کشیدم؟ نه بچگی کردم نه نوجوونی  هیچی از زندگی نفهمیدم ...

الهی بگردم 

شما نمونه بارز کودک همسری هستین که تموم فانتزی هاتون یک شبه به زنانگی تبدیل شد

باز یه عده هم هستن که هعی از این کار پیروی میکنن

حالا مادر شدی؟

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
الهی بگردم  شما نمونه بارز کودک همسری هستین که تموم فانتزی هاتون یک شبه به زنانگی تبدیل شد با ...

آره دوتا بچه دارم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
😍😍😍خوشبخت باشین گلم

مرسییی

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
اره یه زندگی خودشه یاد گرفتن توی هرچیزی میچپونن تو گلومون  یعنی یه نفر بیاد بگه بچه ها یه وقت ...

ببین خداشاهده همین واسم پیش اومد😂😂

یکی از مغازم داشت لاک می پیچوند من فهمیدم زدم تو دوربین فیلم دوربین رو براش فرستادم بهش گفتم ک فکر کنم یادت رفته پول لاکی ک تو جیبت گذاشتی حساب کنی اول انکار کرد بعد فیلمو دید گفت اره یادم رفته😏

همینو تعریف کردم یکی گفت وای چیکارش داشتی شاید لازم داشته بنده خدا😐

گفتم اخه لاک ؟ خیلی واجبه؟ موادغذایی بود کاریش نداشتم لاک اخه؟

خدایا شکرت
حرفای شما درسته، من خودم بالای سی ازدواج کردم، کلا اطراف ما سن ازدواج بالاست، اما ببینید شما وضعیت م ...

100درصد

بالاام گفتم منظورم اونایی که به زور ازدواج کردن نبود 🌹

NVD❤

فکر کنید از دهه شصت هنوز مجرد هست یهود پریدن دهه هشتاد یعنی دهه ۶۰ و ۷۰ باهم سوختن از دست این گودزیلاها 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

میشه بگی ما چه شوخی با تو داریم

من ۱۵ ازدواج کردم ۱۹ حامله بودم

حتما به بلوغ فکری رسیدیم و این توانایی رو در خودمون دیدیم که مسولیت یه زندگی رو قبول کردیم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️