2777
2789
عنوان

خیلی کاربرای اینجا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله زنک و ابله اخه تو این نسل این خرافات چیه اصلا گیریم خرافات نیست گرا سمتش میرن؟چه موجودات خطرناک ...

چون اگر کسی خدارو قبول داشته باشه پیش خود خدا دعا میکنه نه بره پیش کسی دعا بگیرع

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
من اعتقاد ندارم تا حالا انجام ندادمولی کسی هم انجام بده دخالت نمیکنم هرکسی زندگیش بذخودش مربوطه و ب ...

دقیقا چرا میان اینجا ترویج میدن اینجا کلی کاربر کم سن و ساله طرف سکته میکنه بهش میگن تو حتتتتما جادو داری

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

چطور خدا رو قبول داری دعا و طلسم رو ن؟یبار قران بخون خدا خودش در موردش گفته

نمیگ قبول ندارم میگه ادم عاقل نمیره سمت دعا گرفتن بجاش پیش خود خدا دعا کنه ن ک بره سراغ این‌چیزا خدا خشمش میگیره

خب این که به دعا اعتقاد ندارید حتما یعنی خیلی جلو مونده اید و عقل دارید بسه بابا

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یادش بخیر ماهم یه زمان میگفتیم دعا الکیهتا وقتی که سرمون اومدهه امیدوارم سر ادعا هایی مث شما نیاد

من سرمم بیاد مثل کافرا نمیرم سکتش از خدا کمک میخوام

دقیقا چرا میان اینجا ترویج میدن اینجا کلی کاربر کم سن و ساله طرف سکته میکنه بهش میگن تو حتتتتما جادو ...

اینجا هرکسی خودش عقل داره

اگه با ترویج و تبلیغ میشد رو کسی اثر گذاشت بعد ۱۰-۱۵ سال تبلیغات فرزندآوری ملت ۵ـ۶ تا بچه داشتن

الان خیلیا همون یکی رو هم نمیارم دیگه

خب این که به دعا اعتقاد ندارید حتما یعنی خیلی جلو مونده اید و عقل دارید بسه بابا

نمیگ دعا وجود نداره میگ ادم نباید بره سراغش

والا من هربار پستی گذاشتم یا تاپیکی زدم کل بدنم یخ کرده که الان چندنفر بی دلیل میخوان توهین کنن 

اینجا واقعا فاجعس

من بیشتر حرفا و سوالام با جی پی تیه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

نمیگ دعا وجود نداره میگ ادم نباید بره سراغش

مورد اول که گفت از کجا معلوم براش دعا نگرفته باشن تا خواستگار نداشته باشه چرا مسخره می کنه؟

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

آخه میدونی طرف براش خاستگار اومده سر هیچ و پوچ ول کردن رفتن یا ده. ساله. خواستگار درست حسابی نداره ی ...

بعدش تو‌زندگیش ضربه رو میخوره یعنی خدا انقدر کوچیکه نعوذبلله؟یعنی نمیدونه بد خوب بندش چیه؟

من سرمم بیاد مثل کافرا نمیرم سکتش از خدا کمک میخوام

بچه سال بیا برو سرمونو درد نیار

اخه وقتی سرت نیومده داری گوز گوز میکنی 

سرت ک بیاد بیچارت میکنه ادنموقع میگیم حالت چطوره 

اگ تو میگی خدا

ما هزار روش قرانی رفتیم ج نداده