2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا شوخی میکنید دیگه؟؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 155 پست
ببین خداشاهده همین واسم پیش اومد😂😂 یکی از مغازم داشت لاک می پیچوند من فهمیدم زدم تو دوربین فیلم د ...

واجب بوده خواهر من واجبببببب اون ناخنا لاک میخاستههه🤣

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واقعا حالا میگیم خودش بچه ست عقل نداره  دیگه پدر و مادرشون چرا؟

الان ديگه همه از مناطق مختلف با فرهنگ هاي مختلف اينترنت دسترسي دارن قبلا چون محدود بود فكر ميكرديم اين چيزا ديگه نيست 

از شیش سالگی شما رو نمیدونم ولی بعضی ها از ۱۷ سالگی عاشق شدن و باعشق زندگی رو شروع کردن که من دیدم ک ...

آخه تو این سن بیشتر جو زدگی و حسای تو خالیه بنظر من 

عشق واقعی شاید نباشه..

هست؟

ماچ ب کله ات

ولا نمیدونم اینا چشونه کاسه داغتر از اش میشن

بابا یکی تو ۱۴ سالگی میتونه زندگی رو اراده کنه

یکی تا سی سالگی تو خودش نمیبینه

هر کسی یه جوره

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
بچه ها خداییش مم مثلا وارد یک تلگرامی میشم میبینم خود ب خود توی ۱۰۰۰۰ تا گروه و کانال مثبت ۱۸ عضو شد ...

ما خانوادگی تلگرام رو حذف کردیم

تا دودقیقه کنترل نمیکنی ۶۰۰ تا شبکه غیر اخلاقی برات باز میشه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

انگار پسرها هم دنبال دختر خیلی کم سن هستن طرز فکراهم عوض شده همین امسال تو اقوام ما یه پسر ازدواج کرد ک خانومش ۱۴سالشه😑😑😑

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ولا نمیدونم اینا چشونه کاسه داغتر از اش میشن بابا یکی تو ۱۴ سالگی میتونه زندگی رو اراده کنه یکی ...

من والا از ۱۶ سالگی تو زندگیم تا الانم هیچ دعوا و بحثی سر رفتار بد یا کار بد من نشده سعی میکنم همه چیو با صحبت حل کنم و مشکل تراشی نکنم ولی شوهرم با ۲۷ سال سن دیوونم کرده انگار هیچی نمیدونه

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
من والا از ۱۶ سالگی تو زندگیم تا الانم هیچ دعوا و بحثی سر رفتار بد یا کار بد من نشده سعی میکنم همه چ ...

خوب میگم هر کس تو یه سن به بلوغ فکری میرسه

بچه ها خداییش مم مثلا وارد یک تلگرامی میشم میبینم خود ب خود توی ۱۰۰۰۰ تا گروه و کانال مثبت ۱۸ عضو شد ...

آدم اینارو میبینه دیدش به ازدواج منفی میشه و میترسه 

من ندارم 

ولی خب خبرشو از دوستام میشنوم گاهی بحث میکنن