2777
2789
عنوان

واما باز هم جاری..😂

897 بازدید | 50 پست

دوستان چند وقت پیش برادرشوهرم به زنش گفته بود که حقی نداره با من رفت وامد کنه دلیلش هم وقتی شوهرم زنگ زدپرسید گفت ازقیافش معلومه دیگ😐درصورتی ک منوشوهرم نشسته بودیم حیاط اون اومد سلام دادم جواب ندادو رفت بعد به زنش اینجوری گفته بودخداشاهده هیچوقت باهیچکس هیچ رفتاری نداشتم ک بخادناراحتش کنه اینو همه هم میگن نمیدونم چرا بامن اینجوری میکنه....حالا زنش باز میاد خونمونو میگه ک من کاری به شوهرم ندارم و باشما هم مشکلی ندارم ولی کلا زنش خیلی رومخه تاپیک قبلی گفتم که چقد پز میده علاوه بر پز دادنش هم حرفای بدی پشت سرم گفته بود قبلا...حالا شوهرم میگه بهش بگو که مجتبی گفته دیگ نیا خونمون وقتی شوهرت دوس نداره دیگ نیا وقتی برادرم بهم وفا نداره زن برادرمو میخام چیکار اخه میگ دوباره نشسته حرف زده پشت سرمون براهمین ازش خوشش نمیاد اینم بگم منو شوهرم زندگیمون خیلی خوبه از نظر مالی ازاونا ضعیف تریم ولی توهمه فامیلشون هم زندگیمون زبون زده برادرشوهرمم بمن حسودی میکنه الانم که اون حرفو زده و شوهرم از گل کمتر بمن نگفته توقع داشت شوهرم منو از خونه بیرونم کنه😐 همش به یه بهونه جلو شوهرمو میگیره و چرتوپرت میگه شوهرمم براهمین میگ بهش بگو دیگ نیاد که از زندگیمون خبر نبره اخرش منو مجبور میکنه باداداشم دعوا کنم 

اما ازجایی ک من دلم نمیاد ناراحت کنم جاریمو نمیدونم چطوری بهش بگم ک نیاد میشه بگید چجوری بهش بگم؟؟

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

ناراحت میشه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی راحت و رک بگو.خواهر برادری که دلسوز و بی ازار نیستن خیلی راحت باید باهاشون قطع ارتباط کرد.چون ...

سختمه اخه دست خودمم نیس دیروز باز اومد ولی من روم نشد بهش بگم😞

بیشتر ازاینکه از جاری بدم بیاد از برادرشوهر بدم میاد،چرا انقد حسوددددددن اخهههههه

اره واقعا جاری رو میشه درک کرد ولی اصلا نمیفهمم این حد از حسادت برادرشوهرمو تا حدی پیش رفته که خاهراش میان بهم میگن حواست به زندگیت باشه علیرضا باحسادتاش خرابش نکنه 

از قسمت اول تاپیکت چقدر خوشم اوند واما باز هم جاری. بگذریم عزیزم با منطق و مودبانه بهش بگو. دیگه تصمیم بگیر به خودتم بقبولون که ادامه این رابطه ممکنه اتفاق های بدی بیوفته که رابطه ها خیلی بدتر میشه. زود جمعش کن 

مثل برادر شوهر من اینقدر عقده منو داره. میمیره از دست من. زنشم یک حسوده چون زن خودش هیچی سرش نمیشه فقط بلده بچه رو ناز و پاز کنه ولی من که از همه چی سر درمیارم و شوهرم هم از من حساب میبره حرص میخوره. قبلا شوهرم از برادرش خیلی حساب میبرد ولی الان این برادرشوهر حسودم شده خواهرشوهرم به خدا

به شوهرت بگو گوشی را برداره خودش زنگ بزنه بگه زن برادرم عزیزم دیگه خونه ماپیدات نشه

واااااای چه فکرخوبی این بهترین راهه😍🥰😍😍😍🥰🥰🥰دمت گرم مرسی اصلا به ذهن خودم نرسیده بود😐

از قسمت اول تاپیکت چقدر خوشم اوند واما باز هم جاری. بگذریم عزیزم با منطق و مودبانه بهش بگو. دیگه تصم ...

سعیمو میکنم خودم بگم ولی اگ نشه دوست عزیز گفت به شوهرم بگم خودش زنگ بزنه شاید اینجوری بهتر باشه البته اگ قبول کنه که زنگ بزنه چون شوهرم از خودم بدتره دلش نمیادل کسیو بشکنه