2777
2789
عنوان

اونایی که باردارن یه لحظه بیاین

651 بازدید | 55 پست

سلام 

اول از همه بگم منم به این چیزا اعتقاد ندارم  

نیاین نصیحت کنیدااا

بیاین باهم سرگرم باشیم فقط    

بیاین با این جدول بگین نی نی تون چی میشه؟؟

یا اگه سونو دادین بگین با این جدول درسته یا نه؟؟

مال منوزده پسردرسته

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پسر 3 ساله دارم و سن اون زمانی ک باردار بودم با ماه اقدام تو این جدول پسره  

الانم دوباره باردارم سن الانم 26 و ماه اقدامم اخر مرداد و جدول میگه پسره  

ویاراممم کاملا مث قبلیه خودمم بنظرم پسره حالا ببینم سونو چی میشه

مبارک باشه عزیزم     بچه اولتونه؟؟ ویارتون ترشو شورو تنده؟؟ یا شیرین؟؟

سلامت باشی اره بچه اوله

ویارم وحشتناک بودحتاخونه خودم نمیتونستم وایستم تا22هفته بعدش بهترشدم اماهنوزروزدرمیان تهوع شدیدمیگیرم ترشی شوری تندی شیرینی همه رومیتونم بخورم وقتایی ک حالم خوبه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

جدول تعیین جنسیت

• البته این نکته را مد نظر داشته باشید که پایه علمی تعیین جنسیت جنین از طریق تقویم چینی ثابت نشده است.
  • با این وجود بعضی از خانم ها علاقه ای عجیب و باورنکردنی به تشخیص جنسیت جنین خود از طریق تقویم چینی دارند. 
  • با استفاده از جدولی که به مدت ۷۰۰ سال در مقبره ای نزدیک پکن دفن بوده و اکنون در انستیتو علوم پکن قرار دارد اینطور بیان می شود می توان جنسیت فرزند را پیش بینی کرد.
  • در مورد دقت این جدول نظرات مختلفی وجود دارد که از ۶۵ تا ۹۵درصد متفاوت است.
  • تقویم چینی یکی از قدیمی ترین روش های تعیین جنسیت جنین برای مادران 18 تا 45 ساله است که جنسیت فرزند شما را بر اساس ماهی که در آن برای بارداری اقدام کردید مشخص می کند.
  • خانه های صورتی در جدول زیر نشانه جنین دختر و خانه های آبی نشانه جنین پسر است.
جدول تعیین جنسیت البته این نکته را مد نظر داشته باشید که پایه علمی تعیین جنسیت جنین از طریق تقوی ...

برام من انجام میدی لطفا؟

۱۷ سالمه 

آخرین پریودم ۲۹ تیر بوده الان دوماهمه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن