2777
2789
عنوان

اونایی که باردارن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳تا بچه دارم هر سه تا رو درست زده

واای واقعا    

میگن بالای 60 درصد درست در میاد اونایی ک میگن اشتباهه شاید به جای روز اقدام روز شروع اخرین پریودی رو حساب میکنن  

خانوما دیروز تخمک گذاریم بود امروز زیر دل و کمرم خیلی درد میکنه علت چیه

ببخشید ببخشید این سوالو میپرسم جلوگیریم طبیعیه وقتی آب منی میاد پاک میکنه و بعد دوباره رابطه احتمالش هست باردار بشم بازم میگم ببخشید واضح گفتم اخه خیلی نگرانم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
برا من زده پسر🙄 من هیشوخ تصوری از خودم ندارم ک مامان پسر باشم من دخمل دار میشم  امروز رفتم ت ...

منم تو بارداری اول همینو میگفتم  

اما الان مامان یه پسرم و خیلیم خوبه  

خانوما دیروز تخمک گذاریم بود امروز زیر دل و کمرم خیلی درد میکنه علت چیه ببخشید ببخشید این سوالو میپ ...

اره عزیزم احتمالش هست

حتی تو ترشحات قبل ارضا شدن مرد هم اسپرم وجود داره و احتمال بارداری هست

واسه همین میگن طبیعی روش مطمعنی واسه پیشگیری نیست

اگه دلت بچه نمیخواد و احتمال میدی امکان داره باردار باشی از قرص اورژانس استفاده کن

اره عزیزم احتمالش هست حتی تو ترشحات قبل ارضا شدن مرد هم اسپرم وجود داره و احتمال بارداری هست واسه ...

بعد الان درد زیر دل و کمرم ممکنه برا لقاح باشه دیشب تخمدانم خیلی تیر میکشید و امروز دل کمرم درد میکنه 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
بعد الان درد زیر دل و کمرم ممکنه برا لقاح باشه دیشب تخمدانم خیلی تیر میکشید و امروز دل کمرم درد میکن ...

لقاح درد نداره عزیزم

ولی لانه گزینی درد داره

لانهگزینی وقتیه ک لقاح انجام شده و تعداد سلول ها زیاد شده بعد میره تو دیواره رحم لانه گزینی میکنه هم درد دره مث پریودی هم ممکنه لکه بینی داشته باشی

لقاح درد نداره عزیزم ولی لانه گزینی درد داره لانهگزینی وقتیه ک لقاح انجام شده و تعداد سلول ها زیاد ...

آها عزیزم ممنونم

پس ممکنه عفونت باشه اخه دوهفته پیش  رفتم دکتر گفت عفونت ندارم