2777
2789

به نظر من هر کی مشکلات زندگیش بیشتره بیشتر استوری میذاره واسه پز دادن ، مثلا استوری میذارن سوار ماشینن مینویسن یه روز خوب😐یا مثلا طرف صد تا مشکل و دعوا با شوهرش داشته اونجوری عاشق پیسه نیستن ولی استوری میذارن زندگی بدون ( اسم شوهرشون) نمیشه خره ، فلانی قلبمه 

نظرتون؟

من فکر میکنم نمایشه وگرنه کسی که خوشبخته چرا داد بزنه؟ اصلا براش مهم نیست بقیه بدونن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره

هرکس ی طرز فکری داره

شاید این کارو یکیو خوشحال میکنه

یکی اصلا تمایلی ب انجام دادنش نداره

برا یکی اهمیت داره

و برا یکی کمرنگ تره

نمیشه گف همش کمبوده..

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

ما چیکار به عمقش و راست و دروغیش داریم طرف مشکل داشته باشه تو زندگیش که نمیره تو کفن تا وقتی که بمیره 

اگه فک میکنین کسی بهتون پز میده خیلی راحت نبینید 

اگه میبینید یه قلب یا خوش باشید نهایت فرهنگتونو میرسونه 

چرا دیگه رمز گشایی میکنید 

آدمارو به حال خودشون بزاریم از قانون ساختن و باید نباید دست بکشیم تا هممون راحت زندگی کنیم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
تا حدودی موافقم

اطرافیان و دوستان شمام اینجورن؟ 

مثلا من از دل یکی خبر دارم بعد این استوریا رو میبینم نظرم راحب همه اینجور شده 

چه ربطی داره اخه  این سلبریتیا هم یعنی بدبختن که استوری میزارن؟

نه من نمیگم هر کی بدبخته استوری خوشی میذاره

میگم اونی که خوشه واسه چی انقدر باید استوری کنه ؟ میخواد چیو ثابت کنه؟ خب که چی آخه

اطرافیان و دوستان شمام اینجورن؟  مثلا من از دل یکی خبر دارم بعد این استوریا رو میبینم نظرم راح ...

اونموقع که باهات درد و دل کرده زندگیش طوفانی بودِ 

شاید مشکلش حل شده بهت خبر نداده همین 

خیلیا با شوهرشون عین سگ و گربه ن ولی دقیقا بخاطر عشق و قلبشون باهمن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

خودم اهل استوري و استاتوس نيستم

ولي خب راجب خوشبختي مردم هم اينجوري فكر نميكنم

يجوري انگار حسادته اينطور برداشت كردن

همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪