2777
2789

از بچگی تا حالا نه چیزی و درست ادامه دادم نه درسم خوبه نه مهارتی بلدم نه ساز نه هیچی دلم میخواد برم معلم شم نمیدونم چرا واقعا میگن میخوای تا آخر عمرت با ده تومن زندگی کنی بعد دخترخاله ی چهل سالم هنوز خونه ی باباش نشسته والا ترجیح میدم شبیشهش نباشم 

حالا چ ربطی به دخترخالت داشت ک اونو این وسط کوبیدی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

راس میگن خب

یه رشته بهتر و اینده دارتر بخون

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کار خودتو بکن چیکار به بقیه داری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

حالا انگار کل خانم های اطرافمون دارن ماهی صد میلیون در میارن که بعضی شغل ها رو کوچیک میکنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شغل معلمی که بهترین شغل برای خانماست همه پسرا هم دنبال معلمن که حقوق داشته باشه تابستوناهم عشق و حال و مسافرت امسالم همه آزمون فرهنگیان دادن همین نی نی سایت هر شب تاپیک میزدن دعا میکردن قبول شن شما و خانوادتون از عجایبید تازه مسخره هم میکنن!🤔

شغل معلمی که بهترین شغل برای خانماست همه پسرا هم دنبال معلمن که حقوق داشته باشه تابستوناهم عشق و حال ...

آره منم تعجب کردم من خودم کارمندم ساعت کاریم حالا غیر این چند ماه که کاهش داشت از هشت صبح تا ۴ بعد از ظهره میام خونه ۶ شده دیگه 

شاید حقوقم یکم بالاتر باشه اما معلما بیش از سه ماه تعطیلن 

کلی تعطیلی مدارس مجازی و ... دارن نیمه وقته کارشون 

یه خانوم وقتی بچه دار شه قدر این نعمت رو می دونه 

آره منم تعجب کردم من خودم کارمندم ساعت کاریم حالا غیر این چند ماه که کاهش داشت از هشت صبح تا ۴ بعد ا ...

اکثر معلما کلاس خصوصی میزارن حقوقشون بیشتر میشه خیلی شغل خوبیه برای خانما مناسبتره خواستگاراشونم زیاد شده 😂