2777
2789
عنوان

اینجا الان کسی کنکوری تجربی هست؟؟؟؟؟اگه هست بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 59 پست
منم میخوام بعد لیسانس کنکور تجربی بدم از خواهرم فیلمای عمارلو رو گرفتم نگاه می کنم راضیم.واسه منی که ...

خواهرت دی وی دیای عمارلو رو دارع؟؟؟؟چطوریه خوبع؟؟؟؟؟منم میخوام بخرم ولی نمیدونستم خوب باشه یا نه..خوب شد گفتی..چطورین؟خوبن؟؟خوب اموزش میده؟؟چرا میخوای دوبارع کنکور بدی؟؟تو ک دیگع لیسانستو گرفتی چرا همونو ادامه نمیدی؟

ولی خداییش چقد زیستتون زیاده😂

من واسه خوندنش یه چشمم به فیلمای عمارلوئه یه چشمم کتاب بعدشم گایتون😂

از یه طرف میگم زیادی سنم بالا نیس واسه کنکور تجربی دوباره؟

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای یعنی من یک سال تموم منبع اشتباه استفاده کردم 😑😑

نمیتونیم بگیم منبع غلط بوده.خیلی سبز کتاب خوبیه. اونایی که من گفتم منبع پیشنهادین.با توجه به سطح و... خودت بینشون‌ چند تا رو انتخاب کن.لازم نیست همه رو بخونی.همون تعدادی که داری هم می‌تونه تو رو به نتیجه برسونه‌.

نمیشه گفت که کتابت غلطه.نسبت به خیلی سبز پایه به پایه کاربردش جمع بندی طوره. احتمالا توی درسنامه،خیل ...

نه دقیقا مشکلم همین درسنامس..یا باید فاگوزیست بگیرم یا خیلی سبز پایه ب پایه

واقعا؟؟خیالمو راحت کردی.‌خیلی ترسیده بودم

اگه بعد خوندنت نتیجه میگیری و ‌‌‌‌‌‌‌درصد قابل قبولی میزنی خوبه.یعنی دُرست خوندی. اولین بار خیلی طول می‌کشه ولی دفعات بعد خیلی سریع تر مرور میکنی.چون قبلا مفهومش رو یاد گرفتی.

خواهرت دی وی دیای عمارلو رو دارع؟؟؟؟چطوریه خوبع؟؟؟؟؟منم میخوام بخرم ولی نمیدونستم خوب باشه یا نه..خو ...

نه دی وی دی نیستن تو فلش از دوستش گرفت فک کنم دوستشم دانلود کرده بود از این کانالای تلگرام.والا خودش که راضیه منم که نگاه می کنم راضیم،یعنی منی که اصن رشتم ریاضی بوده هم می فهمم چی میگه.والا لیسانس که میگیرم امسال ولی من از بچگی عشقم پزشکی بود😂کار طراحی می کنم تو زمینه مکانیک ولی چیزی نیس که حس کنم میخوام عمرمو بذارم پاش و شغل اصلیم باشه،به خاطر اینم هست.

تو دبیرستانم به خاطر لج و لج کشی با بابام رشتمو عوض کردم الان بدجور دارم حسرت میخورم برای امتحان کردن شانسم تو کنکور تجربی🤦🏻‍♀️

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
نه دقیقا مشکلم همین درسنامس..یا باید فاگوزیست بگیرم یا خیلی سبز پایه ب پایه

هردوشون کتابای خوبین و خیلی کامل توضیح دادن.یه بار تو کتابفروشی دوتا رو چک کن یا pdf اونا رو دانلود کن ببین با کدوم راحتی.

ولی یه توصیه ای که می‌خوام بکنم اینه اول یک دور کتاب درسی رو بخون.اگه حس کردی جاهایی مشکل داری اون بخش ها رو از درسنامه بخون.چون اگه بخوای همه رو بخونی حجمش زیاده و یه مقدار وقت گیره. یه جاهایی هم توضیح بیشتری دادن که مطلب راحت تر جا بیفته.ولی توی کتاب درسی نیست.اون قسمت ها رو که خوندی لازم نیست جزئی حفظشون کنی.فقط در این حد بدون که چی به چیه.

هردوشون کتابای خوبین و خیلی کامل توضیح دادن.یه بار تو کتابفروشی دوتا رو چک کن یا pdf اونا رو دانلود ...

اها..پس باید اینکارو کنم؟؟من فکر میکردم باید کلشو خوند..تو خودت امسال کنکور دادی؟؟

اها..پس باید اینکارو کنم؟؟من فکر میکردم باید کلشو خوند..تو خودت امسال کنکور دادی؟؟

با توجه به شرایطتتون احتمال دادم به هرحال قبلا پیش زمینه ای درمورد زیست داشتین. یعنی صفرِ صفر نیستین که بخواین کلش رو بخونین.اینطوری توی تایم هم صرفه جویی میشه.

وقتی بعد یادگیری سراغ تست های کتاب برین مشخص میشه که چقدر درس رو درک کردین. اگه غلط ها توی یه مبحثی خیلی زیاد بود،اون موقع اون بخش رو از درسنامه با دقت بیشتر بخونین.

من ۹۹ کنکور دادم.

با توجه به شرایطتتون احتمال دادم به هرحال قبلا پیش زمینه ای درمورد زیست داشتین. یعنی صفرِ صفر نیستین ...

واااای واقعا مرسیییی شما خیلی خیلی کمکم کردی..واقعا ادم باید از کسی که تجربه داره کمک بخواد..ممنونم ازت🙏🙏🙏🙏اگر موفق بشم مطمئن باش ک تو موفقیتم نقش داشتی 😍❤️

واااای واقعا مرسیییی شما خیلی خیلی کمکم کردی..واقعا ادم باید از کسی که تجربه داره کمک بخواد..ممنونم ...

خواهش میکنم،کاری نکردم که😅

لطف داری🌺 اگه کمکی از دستم بربیاد انجام میدم.

خب چند سالته مگه؟؟من خودم نظام قدیمیم 23 سالمه

تقریبا 22 سالمه سال ۱۴۰۱ لیسانس میگیرم

سال بعدش میشه کنکور بدم