2777
2789
عنوان

اینجا الان کسی کنکوری تجربی هست؟؟؟؟؟اگه هست بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 59 پست
افرین👍👍👍موفق باشی همیشه عزیزززززم.امیدوارم منم قبول شم

مرسی گلم امیدوارم به هدفت برسی

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبع اول معمولا خیلی سبز استفاده میشه.

درسنامه کامل و خوب:فاگوزیست و خیلی سبز

سطح بالاتر برای منبع دوم و...:میکرو نقره ای گاج(۱۰ جدا و ۱۱ جدا،نویسنده حمیدرضا زارع)،خیلی سبز پایه، نشرالگو،

سطح سخت: فانتوم، آی‌کیو گاج 

نه والا واسه کنکور همشو پاک کردم

خوب کاری کردی،من فقط تجربمو بهت میگم اول سوالای کنکور امسال رو چاپ کن درس به درس سعی کن سوالا رو چک کنی ،طوری که بفهمی هر درسی چی ازت میخاد به فرض عربی ،ترجع ،تحلیل و اعراب صرفی ،درک مطلب ،لغت و قواعد داره هر درسو یاداشت کن ایجور نیاز هر کتاب و منبعی که داشته باشی رو میفهمی ،بعد برنامه بریز شروع کن همین جور سر خود درس نخون حیف نمیشه اینجا کامل توضیح داد

خواهرم کنکوری تجربیه زیست پینوکیو داره و فک کنم الگو و آی کیو

آخه یه سریشونو دانلودکرده خیلی نمیدونم چی به چیه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

منم میخوام بعد لیسانس کنکور تجربی بدم از خواهرم فیلمای عمارلو رو گرفتم نگاه می کنم راضیم.واسه منی که رشتم ریاضیم بوده خوبه.فقط بدجور استرس دارم😐😐واقعا حس می کنم دیوونه شدم با این تصمیمم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ازش بپرسید ببینید راضیه از پینوکیو؟؟

آره راضیه

اول از همه تستای اونو میزنه بعد از درس خوندن 

یعنی شماها میگین خیلی سبز منظورتون از اون کتابه؟؟؟؟؟؟یعنی کتاب من غلطه؟؟؟؟؟😨 یعنی من یه سال خودمو ...

نمیشه گفت که کتابت غلطه.نسبت به خیلی سبز پایه به پایه کاربردش جمع بندی طوره. احتمالا توی درسنامه،خیلی سبز پایه ها بیشتر و کامل ترن. ولی خب تست های اینم خوبه. اگه درسنامه میخوای یه بار فاگوزیست رو چک کن ببین متنش برات روان هست یا نه.تا جاهایی رو که مشکل داری از اون بخونی. اگه توی درسنامه مشکلی نداری که همینم خوبه.