سلام بچه ها..کسی اینجا از بچه های کنکور تجربی هست؟؟؟من نمیدونم واسه زیست کنکور از چ منابع و کتابی استفاده کنم..میشه یکی راهنماییم کنه؟؟و سوال دوم اینکه خیلی کندم.. هم خیلی کند میخونم و هم خیلی کند تست میزنم..کسی راهکاری داره؟؟میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟توروخدا کمکم کنید ایندم رو هواس🙏🙏🙏🙏
خوب کاری کردی،من فقط تجربمو بهت میگم اول سوالای کنکور امسال رو چاپ کن درس به درس سعی کن سوالا رو چک کنی ،طوری که بفهمی هر درسی چی ازت میخاد به فرض عربی ،ترجع ،تحلیل و اعراب صرفی ،درک مطلب ،لغت و قواعد داره هر درسو یاداشت کن ایجور نیاز هر کتاب و منبعی که داشته باشی رو میفهمی ،بعد برنامه بریز شروع کن همین جور سر خود درس نخون حیف نمیشه اینجا کامل توضیح داد
منم میخوام بعد لیسانس کنکور تجربی بدم از خواهرم فیلمای عمارلو رو گرفتم نگاه می کنم راضیم.واسه منی که رشتم ریاضیم بوده خوبه.فقط بدجور استرس دارم😐😐واقعا حس می کنم دیوونه شدم با این تصمیمم
ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
یعنی شماها میگین خیلی سبز منظورتون از اون کتابه؟؟؟؟؟؟یعنی کتاب من غلطه؟؟؟؟؟😨 یعنی من یه سال خودمو ...
نمیشه گفت که کتابت غلطه.نسبت به خیلی سبز پایه به پایه کاربردش جمع بندی طوره. احتمالا توی درسنامه،خیلی سبز پایه ها بیشتر و کامل ترن. ولی خب تست های اینم خوبه. اگه درسنامه میخوای یه بار فاگوزیست رو چک کن ببین متنش برات روان هست یا نه.تا جاهایی رو که مشکل داری از اون بخونی. اگه توی درسنامه مشکلی نداری که همینم خوبه.