2777
2789

1. دریا را با کدامیک از تیره، شفاف، سبزویژگی های زیر تشریح می کنید؟

آبی، گل آلود

2. کدامیک از اشکال زیر را دوست دارید؟

دایره، مربع یا مثلث

3. تصور کنید در راهرویی راه می روید. دو در می بینید، یکی در ۵ قدمی سمت چپ تان و دیگری در انتهای راهرو و هر دو در هم باز هستند. کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است، آیا آنرا برمی دارید؟

آری، خیر

4. این رنگها را ترجیح می دهید چطور اولویت بندی شوند؟

قرمز، آبی، سبز، سیاه و سفید

5. دوست دارید از نظر ارتفاع در کدام قسمت کوه باشید؟

دامنه کوه، میانه کوه ، قله کوه 

6. در ذهنتان اسب چه رنگی است؟

قهوه ای، سیاه یا سفید

7. طوفانی در راه هست، کدامیک را انتخاب می کنید؟

یک اسب یا یک خانه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

جواب بدید بعد جواب هاشو میزارم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل آلود 

مثلث

اری

قرمز آبی سبز سیاه سفید

دامنه کوه 

سیاه سفید 

خانه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

1.ابی

2دایره

3اری

4سفید.سیاه.قرمز.ابی سبز5قله6سفید7خانع

1ابی،2دایره،3اری،

4ابی،سفید،سیاه،سبز،قرمز

5قله کوه

6سفید

۷ یک خانه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اب شفاف 

دایره 

اره 

سبز ابی قرمز سفید سیاه 

دامنه کوه 

قهوه ای 

خونه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

. آبی تیره:دارای شخصیتی پیچیده.

شفاف:به سادگی قابل درک.

سبز:آسان گير و بیخیال .

گل آلود:پریشان حال و آشفته.

2. دایره:تلاش می کنید طوری خوی کنید که خوش آیند همه باشد.

مربع:خودرای و خودمحور هستید.

مثلث:یک دنده و لج باز.( اندازه اشکال با خودخواهی و منیت شما رابطه مستقیم دارد)

3. آری:شما آدم فرصت طلبی هستید.

خیر:آدم فرصت طلبی نیستید.

4. این سوال، اولویت های شما در زندگی را مشخص ميکند .

قرمز:دلبستگی

آبی:دوستان و روابط

سبز:شغل و حرفه

سیاه:مرگ

سفید:ازدواج.

5. ميزان ارتفاعی که انتخاب می کنید روابط مستقیم با ميزان جاه طلبی شما دارد.

6. قهوه ای:متواضع و خاکی.

سیاه:غیرقابل پيش بيني و خیره سر و هیجان انگیز .

سفید:برتر و مغرور و تاثیرگذار.

7. این سوال، اولویت های شما به هنگام مشکلات را تعيين ميکند .

اسب:همسر

خانه:فرزندان.