2777
2789
عنوان

بچها کیا پانیک دارن بیایید

122 بازدید | 20 پست

من از دیروز ۳.۴ باره این علائم رو دارم ولی نمیدونم پانیک هست یا چی، یجا نشستم خیلی عادی یهو احساس خفگی میاد سراغم انگار قلبم رو فشار میدن نفسم بزور درمیاد تپش قلبم تند میشه سردرد میاد سراغم با لرز اینا پانیکه یا چی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله. من هم پانیک داشتم. ناگهانی به قدری تپش قلب میگرفتم که فکر میکردم میخوام بمیرم. رفتم دکتر گفت اض ...

من اول خفگی میاد سراغم بعد تنگی نفس حس میکنم میخوام سکته کنم😢😢😢 نکنه از قلبم باشه

اره ده روزی میشه

شاید عوارض واکسنه، تو بعضیا اینجوری میشه، اگه قبلا سابقه ای نداشتی بخاطر واکسنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شاید عوارض واکسنه، تو بعضیا اینجوری میشه، اگه قبلا سابقه ای نداشتی بخاطر واکسنه

من کلا آدم استرسی هستم قبلا تپش قلب داشتم رفتم دکتر بعد نوار قلب و معاینه گفت قلبت مشکلی نداره از استرسه

من کلا آدم استرسی هستم قبلا تپش قلب داشتم رفتم دکتر بعد نوار قلب و معاینه گفت قلبت مشکلی نداره از اس ...

اهان، پس این واکسنه هم تشدیدش کرده، سعی کن شبا قبل خاب زعفرون دم کنی یا صنب الطیب تا اروم بشی 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اهان، پس این واکسنه هم تشدیدش کرده، سعی کن شبا قبل خاب زعفرون دم کنی یا صنب الطیب تا اروم بشی 

زعفرون مخصوصا شب خوب نیس فشارو میبره بالا

بهارنارنج بیدمشک گلاب اینا خوبن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن