سلام...دوست همسرم از یه نفر پول قرض کرده و همسر منم به عنوان شاهد یه کاغذیو امضا کرده بود شوهرم دیشب بهم گفت این کارو کرده منم خیلی ترسیدم با خودم میگفتم اگه یه صفر بزاره بغل اون نوشته یا یه رقم اضافه کنه بد بخت میشیم صبح با دست لرزون رفتم جلو مغازه شوهرم از شانس من همون مرد اونجا بود که اون کاغذ پیشش بود رفتم گفتم چیو دادین همسر من امضا کرده بدین نگا کنم دیدمبه حروف نوشتن ولی خیلی ترسیدم به مرده گفتم لطفا امضای شوهر منو پاره کنو مرده میگفت فکردی من میخوام شوهرتو بدهکار خودم کنم این حرفا گفتم من شمارو نمیشناسم فلان...بعد خلاصه اون قسمتشو پاره کرد منم انداختم توجوب.....ینی کارماشتباه بود؟شوهرمم خیلی ساده و زود باوره ترسیدم سرش کلاه بزارن دوستشم اصن ادم درستی نیس یبار از شوهرم پول قرض گرفت نمیداد تا خودم گفتم پولمونو بده.....ک اونم بزور داد
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه چیزی نگفت شوهرم خیلی سادس خیلی ....بخدا نه شوهر ساده خوبه نه با سیاست ی ادم نرمال بنظرم خوبه ....شوهر من دل رحمیش بیش از حده ....هزار بار گفتم به این اون زیاد اعتماد نکن هرچیزو امضا نکن
همین اتفاق واسه مام افتاد طرف پولو پس نداد، یقه شوهرمن گرفت دوستش، هنوزم پس ندادهبعد چندین سال. حال ...
بابا این طرف ک پول قرض کرده خیلی ادم بی شرفیه در ظاهر خوب در باطن شیطانع اما شوهرم گول ظاهر خوبشو میخوره....طرف از شوهر من پول گرفته بود نمیداد بزور من پس گرفتم حالا میخواست یجور دیگه تلافی کنه ...