2777
2789
عنوان

علاقه به خواهر زندایی

164 بازدید | 15 پست

از خواهر زنداییم ،خوشم میاد ولی هم زنداییم و هم خواهرش هر دو ،جواب سلام ما را هم با اکراه میدن نه اینکه مشکل با ما داشته باشن کلا سیستمشون این طوره،داییم می‌گفت خانم من خیلی با حیاست و .. برا همین این طوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با داییت باجناق بشید با هم نمی‌سازندمیگن با فامیل،فامیل نشو

منم شنیدم این حرف را.داییم فقط بخور و بخواب تشریف دارن،این زن به این سفت و کفتی را خدا لطف مرده بهش،نصیبش کرده.

زنداییم هم با وجود مغرور بودن ،یه بار با حالت بسیار مغرورانه به من گفت داییت خیلی بیعرضست.زنذاییم از من خوشش میاد چون میکه این خیلی کاریه.تنعا امیدم اینه که همین فکر مثبتی که دربرابر من داره باعث بشه،کمکم کنه برا خواستگاری از خواهرش.ولی گفتم چون خیلییی ابهتی ان من جرات ندارم بگم از خواهرت خوشم میاد