2777
2789
عنوان

قد دختر ده ساله

11767 بازدید | 44 پست

سلام مادرای عزیز

من تازه واردم

دخترم ده سالشه و قدش ۱۳۸ سانته 

علایم بلوغ مثل رویش موی زاید و رشد کم سینه هم داره

میترسم با این سن کم و قدی که داره پریود بشه

دختر های شما تو این سن چقدر بود قدشون؟  

نیازه بچه رو ببرم دکتر؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر من ۱۳۲☹ ببرش پیش دکتر غدد عزیز 

یا برای دیر تر شدن بلوغ راه کار میده یا دارو میده برای افزایش قد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 عزیزم مثل دختر من ریزه هست

اره ریزه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

از شروع علائم اولیه بلوغ تا اتمام بلوغ دو الی سه سالع تقریبا وبیشترین رشد توهمین دو سال هست نگران نباش

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
از شروع علائم اولیه بلوغ تا اتمام بلوغ دو الی سه سالع تقریبا وبیشترین رشد توهمین دو سال هست نگران نب ...

منم  نگاه میکنم تو عکسام ده سالگی  ریزه بودم ولی الان قدم ۱۷٠هست.  اخه همیشه تو کلاس ریزه ترین دختر من بود و خودش ناراحته از این موضوع.  میترسم پریود بشه و زیاد قد نکشه