2777
2789
عنوان

قد دختر ده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 11773 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ده سالشه سینش داره رشد می کنه ولی موی زاید نداره هنوز

ترشح داره؟

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

منم خیلی می ترسم زود پریود بشه ولی زمانه حالا اغلب دخترا زود میشن به خاطر غذا و شبکه های اجتماعی 

قبلنا سن ما همه 13 و 14 میشدن 

ولی حالا دختر خواهرشوهرم تعریف می کرد کلاس چهارم که بودم نصف کلاس پریود می شدن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
نه عزیزم  قد دخترتون خوبه؟

اره خوبه 

فکر کنم 146 باشه دقیق یادم نیست الان هم پیشم نیست ببینم چقدره

منم خیلی می ترسم زود پریود بشه ولی زمانه حالا اغلب دخترا زود میشن به خاطر غذا و شبکه های اجتماعی&nbs ...

اگه قدشون به حد نصاب رسیده باشه مشکلی نیست من دخترم رو کاملا اماده کردم برای پریودی

اگه قدشون به حد نصاب رسیده باشه مشکلی نیست من دخترم رو کاملا اماده کردم برای پریودی

منم براش توضیح دادم

منم  نگاه میکنم تو عکسام ده سالگی  ریزه بودم ولی الان قدم ۱۷٠هست.  اخه همیشه تو کلاس ...

اگ امکانش هست بفرستش یه رشته ورزشی ک مناسب باشه برا قد کشیدن و تو این دوسال بلوغش ب رژیم غذاییش توجه کن ک کلسیم ویتامینو...خوب دریافت کنه اللن بهترین زمانه براش  

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...