2777
2789
عنوان

باباهاتون چطوري ان؟

641 بازدید | 68 پست

بابام هر وقت كسي تو فاميل ازش پول ميخواد يا كاري ميخواد انجام ميدع حتي زياد باشه

بعد واسه ماها ك خوانوادشيم مثلا وسايل خونه زياد نميخره يا عوض نميكنه يا طلا اينا كم ميگيره

نه اينكه بگم بد هستا نه

ولي وقتي واسه خانواده نيازه نبايد به فاميل بده!

چيكار كنيم بنظرتون؟

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

بی نظیر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباي منم مشابه ممكنه مامانم يه كارو بگه ماه ها پشت گوش بندازه يكي غريبه زنگ بزنه فوري فوتي انجام ميده😓

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
باباي منم مشابه ممكنه مامانم يه كارو بگه ماه ها پشت گوش بندازه يكي غريبه زنگ بزنه فوري فوتي انجام مي ...

خب بايد چيكار كرد خسته شديم

كل پولش داره از همين راه ميره

اي بابا

نه من بابام خیلی خوبهههه🌹⁦♥️ هر وقت تنهاییم کلی بهم پول میده💜

پول ميده

ولي ميخوام به فاميلاش نده

و بيشتر واسه ما خرج كنه

مثلا من دخترشم ماشين ندارم ٢١ سالمه

بعد پول داده كمك كرده دختر عموم ماشين خريده!!!!