2777
2789
عنوان

باباهاتون چطوري ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
بابای من فرشته بود بی همتا بود تو کل زندگیم حتی بهم اخمم نکرد عاشق بابام بودم ولی شش‌ ماهه رفته پیش ...

بخدا اينم فرشتس

ولي زيادي  به بقيه كمك ميكنه

اين باعث ميشه ما كمبود داشته باشيم

خدابيامرزع عزيزم

روحش شاد باشه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

خیلی مهربونه

توی ی لحظه خیییلی وحشتناک عصبانی میشه ولی توی کمتر از یکساعت پشیمون میشه

افکارش قدیمیه

وقتی بخاد چیزی بخره اگ جوگیر بشه کل اون مغازرو برام میخره😐😂

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم خرج لباس  اینا میدم خودم میخرم اون اگه بتونه تازه پول میگیره خدا نکنه طلا چیزی بخر ...

به بقيه ميده؟ 

يا كلا نداره

هیچ راهی تاثیر نداره. متاسفانه خیلی های خونه خاموش کن و کوچه روشن کن هستن

هعي خدا

دقيقا همين مثال

بابام عشقه  روزی 3 بار بهم زنگ میزنه و کلی حرف میزنیم  خیلی دست و دل بازه هر موقعه دلش ب ...

چه خوب... من یک و نیم ساله ازدواج کردم اومدم شهر غریب بابام یک بار هم بهم زنگ نزده فقط با مامان و داداشم صحبت میکنم، کلا مهر پدری نداره فقط عاشق پسره و برا پسراش خرج میکنه من و خواهرم رو کلاااا نمیبینه

به بقيه ميده؟  يا كلا نداره

کلان خسیسه قدیم واسه فامیل خرج می کرد همش مهمون دعوات میکرد حالا مثلان سرش خورده به سنگ پول جم میکنه ببره توی قبر با خودش واسه ما که دخترش هستم خرج نکرده راضی نیستم ازش 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
بذار کمک کنه چ اشکالی داره و وقتی شما در رفاهین ...گاهی طرف خیلی زیاده خاهه وگرنه نیاز نداره فقط میگ ...

نه مشكل اينه درسته در رفاهيم

ولي چي ميشه بيشتر در رفاه باشيم؟

در ضمن به اونايي ك ميده اونا والا وضعشون زندگيشون بهتره

چه خوب... من یک و نیم ساله ازدواج کردم اومدم شهر غریب بابام یک بار هم بهم زنگ نزده فقط با مامان و دا ...

😕🙁☹️

چه خوب... من یک و نیم ساله ازدواج کردم اومدم شهر غریب بابام یک بار هم بهم زنگ نزده فقط با مامان و دا ...

عزیزمم چقد بد که فرق میزارن البته من داداش ندارم و بابام به شدت دختردوسته مخصوصا منو بیشتر از خواهرم دوس داره چون جای غریب زندگی میکنمو و دختر اولشم 

خیلی بهم وابسته ایم 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

کلان خسیسه قدیم واسه فامیل خرج می کرد همش مهمون دعوات میکرد حالا مثلان سرش خورده به سنگ پول جم میکنه ...

اين ادمو ميسوزونه

بابای منم فقط واسه مردم خوبه. واسه من که اصلااا

همين منو ميسوزونه

اينكه نميدونه اولويت خانوادس!

اين خيلي بد