2777
2789
عنوان

باباهاتون چطوري ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
باباي منم مشابه ممكنه مامانم يه كارو بگه ماه ها پشت گوش بندازه يكي غريبه زنگ بزنه فوري فوتي انجام مي ...

موووف دقیقا بابای منم.ولی ادم بدی نیس...ولی از موقعی  ک من ازدواج کردم باهام عوض شد رفتارش دلش میخواد بیشتر خونه مادرشوهرم باشم.اومدم یجوری بهم میفهمونه ک برم...چون مشکلاتشم تو زندگی زیاده..بمیرم براش🥺😥😭

عاشق همسر❤🧡🧡ارزو های زیاد❤🧡توکل بر خدا🌼عاشق امام رضا🥺❤عشق به درس و 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی نظیره عشقه منه 🤗😍🧡🧡🧡🧡

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
بابای من فرشته بود بی همتا بود تو کل زندگیم حتی بهم اخمم نکرد عاشق بابام بودم ولی شش‌ ماهه رفته پیش ...

اخیی😭😥🥺

روحش قرین رحمت بخدا باحرفت گریم گرفت دیشب خواب دیدم دوراز جون بابام....زارمیزدم تو خواب الهی نصیب هی ...

تعیبر این خواب اینه کسی ک زندست ولی خواب ببینیم مرده یعنی عمرش زیاد میشه