2777
2789

سلام من چند روز پیش رفتم دکتر طب سنتی برای کمک به بارداری و ایشون گفت که چون بدنت سرده بارداری با تاخیر رخ میده و یک سری داروهای گیاهی داد برای رفع سردی بدنم که همشون قاعدهاور هستند و در زمان بارداری مضر هستند میخواستم بدونم کسی اطلاع داره من همزمان که این داروها رو استفاده میکنم میتونم اقدام به بارداری هم داشته باشم اگه اره داروها رو تا چه تاریخی ادامه بدم ک اگه یک زمان باردار شدم به جنینین اسیب نزنه

والا منم سردی بدنم بالاست اما مشکلی ایجاد نکرد توی باردار شدنم. به نظر من یه سری کارا اضافست

جدی من چون میخوام زودترباردارشم رفتم این دکتر ولی حالا با این داروها فکر میکنم یک ماهمم از دست میدم چون میترسم همزمان با خوردن و اقدام مشکل درست کنه برا جنینین یک وقت ناقص نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی من چون میخوام زودترباردارشم رفتم این دکتر ولی حالا با این داروها فکر میکنم یک ماهمم از دست میدم ...

بله گرمی برای ۳ ماه اول مخصوصا خیلی ضرر داره مخصوصا که کسی تا ۴ الی ۵ ماهگیش نمیدونه بارداره یا نه

میتونی هم وقتی داری داروهای این دکترو میخوری اصلا اقدام نکنی از ماه بعدش اقدام کنی

من که دفعه اول اقدامم گرفت اگه تا حالا اقدام نکردی بدن خودتو امتحان کن بعد این چیزارو بخور