2777
2789

بچه هااا خیلی وقته یه دونه سفید کوچیک به ته سق بالای بچم‌هست و‌زبونشم یکم سفیده که من گفتم ماله شیره تا الان هم برای چیزای مختلف بردمش دکتر ‌دکتر دیده بچه رو‌ولی چیزی از برفک‌نگفتن بهم نمیدونم‌لین دونه ههه چیه اخه فوق العاده بی اشتهاست نسبت به شیر شک‌کردم‌الان‌این‌برفکه یا نه؟

حالا برفکم باشه چیز مهمی نیس ک...نیستاتین میده و پماد کلوتریمازول برا سینه و جوشوندن و ضدعفونی کردن پستونک و سر شیشه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
حالا برفکم باشه چیز مهمی نیس ک...نیستاتین میده و پماد کلوتریمازول برا سینه و جوشوندن و ضدعفونی کردن ...

میخوام بدونم‌الان باز باید ببرم دکتر اخه ۲روز پیش دکتر بودم حلقشووو نگاه کرد هرچند دکترای الان ....ولی نگفت این‌دونه چیه و‌و‌برفک‌داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.