امشب یه گوهی خوردم اومدم خونه مادربزگم شب خوابیدم خیلی بهم وابسته ست اصلااا نمیذاره بخوابم یه خروپف های ترسناکی میکنه ها مثلام همین ده دقیقه پیش نی نی سایت رودم چشام سنگین شد نت و خاموش کردم بخوابم مادربزرگم تازه آروم شده بود منم داشتم میرفتم به سمت خواب عمیق یدفعه یه خرناسه کشید جوری ترسید پاشدم نشستم تو جام دیگه باز شروع کرد دوباره الان اینجا دارم مینویسم آروم شده ولی مطمئنم بخوابم شروع میکنه اعصابم بهم ریخته ست خیلی اه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به پهلو خوابیده اتفاقا خدا رحم کرده رو به سقف نیست وگرنه این سقف و خراب میکرد رو سرمون
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
فکر کنم مادربزرگت با محمدِ من نسبتی دارن آخه محمدم خروپف میکنه
وای چجوری میخوابی
یه شبه خب.اونم خودت اومدی پیشش.غر نزن تحمل کن.مگه چقدر کنارمون هستن که برای یه شب اینقدر سخت بگیریم ...
وای خواب باشم یکی اینجوری بیدارم کنه عصبی میشم دست خودم نیست
مث بابای من داداشم میگه من میترسم مث غرش شیر میمونه😂😂😂
آره دقیقا همینجوری