2777
2789

الان اصلا....

میدونم خیانت نیس یبار فکر کردم خیانت کرده ولی بهم ثابت شد نبوده

‌مثل افسرده ها شدم😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مام قهریم با عشقمحالم خوب نیست 

چیکار کنم برگرده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چون دلش و زد اونهمه شور. یکم تعادل رعایت کن‌ . توام سرد شو یکم. کم کم بهش محبت بده

اره من خیلی باهاش خوب بودم همیشه کنارش بودم بدترین رفتارو‌باهام داشته هیچی نگفتم

سلام وقتتون بخیر بنده تازه وارد  اینجا شدم.ولی با توجه به اینکه خودمم مرد هستم احساس میکنم طرفتون بهتون بی احساس شده تاحدی چون دقیقا منم تو این موقعیت بؤدم مدتی خیلی عاشق یه نفر بودم ولی بعد سرد شدم میخواستم تموم کنم عذاب وجدان میگرفت وجودمو.(به هرحال صرفا این نظر شخصی این حقیره).

تاپیکای قبل گفتی خیانت کرده

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
سلام وقتتون بخیر بنده تازه وارد  اینجا شدم.ولی با توجه به اینکه خودمم مرد هستم احساس میکنم طرفت ...

چی میشه که ی آقایی اولاش سرد و بی تفاوت باشه بعد از چند ساال عاشق بشه؟ البته کات بوده باشن تو این مدت

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
چی میشه که ی آقایی اولاش سرد و بی تفاوت باشه بعد از چند ساال عاشق بشه؟ البته کات بوده باشن تو این مد ...

درود وقت بخیر یه سوال.عاشق یه شخص جدید بشه یا عاشق شخصی که باهاش کات بؤده تو این چن سال؟

درود وقت بخیر یه سوال.عاشق یه شخص جدید بشه یا عاشق شخصی که باهاش کات بؤده تو این چن سال؟

نه عاشق همون قبلی که کات بودن

نه عاشق همون قبلی که کات بودن

من با توجه به دید خودم نظر میدم.بطور کلی برگشتن یه نفر به سمت آدم قبلی دو دلیل داره شاید درگذشته مشکلی داشته و الان درصدد جبران گذشته برگشته.یا اؤمده باز راه گذشته ارو ادامه بده با تؤجه به شناختی که ازتون داره که مجدد موجب سو استفاده از احساس شما و به بن بست رسیدن رابطه اتون میشه.