2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی بگیرممم😩

عزیزم معلومه چه قدر گیر کردی که چی بخری⁦♥️⁩

به نظرم تابلو که گفتی عالیییه دیدم نمونه هاشو تو اینستا و خیلی خوب بوده

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
ساعت طلا دیگه ندارم که بخرم مگر این که کلیه ام و بفروشم🙂💔

نه گلللم منظورم تو نبودی اگ خود اون آقا ساعت داره این در کنارش خیلی شیک میشه 

ولی بازم بنظرم اگر اون آقا خودش عاشق رنگ طلایی و تیپ مردونه داره این دستبند ایده خوبیه ولی اگ لشو اسپرته اصلا مناسب نیست🌹💋

نمیدونم.ازوناس ک ساعت طلایی یا طلا و انگشتر طلایی میندازه؟ اگ ازوناس ک اوکیه

آره تقریبا ولی نگین دار نمی دونم می ذاره یا نه بگیرم بکشم اونم😩

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
نه گلللم منظورم تو نبودی اگ خود اون آقا ساعت داره این در کنارش خیلی شیک میشه  ولی بازم بنظرم ا ...

عزیزم ایرادی ندارد😅💕🌸

فکر نکنم ساعت طلایی داشته باشه تیپش هم همه مدل می پوشه معمولا😅

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
عزیزم معلومه چه قدر گیر کردی که چی بخری⁦♥️⁩ به نظرم تابلو که گفتی عالیییه دیدم نمونه هاشو تو اینستا ...

در کنارش چیز دیگه ای نخرم؟🥺

هستید یه ست دیگه بذارم نظر بدید؟🥺

عکسشوبده تابلوفرش کنن.تک کت بخر.ساعت بخر.عینک بخر.شلواربخر.جلیقه بخر.همین تابلویی که خودت گفتی.یام البوم جیبی باعکسای خودتون.کتونی.خیلی چیزا

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔
اون مرد کیه؟ برا تولدت یا مناسبتی چی گرفته؟ چقدر میخوای هزینه کنی؟

می ترسم بگم خورده بشم😅

دوست پسر بنده هستن ایشون چندین ساله در ارتباط هستیم اولین کادو تولدی هست که می خوام بدم بهش و این که نه هیچ مناسبتی نشد کنار هم باشیم به خاطر مشکلات و سرنوشت هزینه اش نه خیلی بالا نه خیلی کم تا مرز نزدیک به چهار صد تومن اوکیه

عکسشوبده تابلوفرش کنن.تک کت بخر.ساعت بخر.عینک بخر.شلواربخر.جلیقه بخر.همین تابلویی که خودت گفتی.یام ا ...

کت تک و ساعت مارک خیلی گرووون بود😩🥺

تابلو تو ذهنمه

می ترسم بگم خورده بشم😅 دوست پسر بنده هستن ایشون چندین ساله در ارتباط هستیم اولین کادو تولدی هست که ...

منم فک کردم شوهرت😂😂یدونه پیرهن بخرو کیک وسلام

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔
منم فک کردم شوهرت😂😂یدونه پیرهن بخرو کیک وسلام

نه عزیزم شوهرم نیست 😂😅

سایزش و نمی دونممم😩

هودی چطوره؟🥺

یه چیز خیلی شیک می خوام که به چشم بیاد

در کنارش چیز دیگه ای نخرم؟🥺

عزیزم من برای همسرم صدای مادرش رو از روی فیلم بی کیفیت جدا کردم و یه دستگاه پخش کننده نوار کاست هم خریدم و بهش هدیه دادم تابلویی که شما گفتی حکم همین رو داره از نظر معنوی بودن 

در کنارش هم چیز دیگه ای نخر وقتی دوتا هدیه باشه ارزش اولی یا دومی پایین تر میاد

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت