2777
2789

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

عکسشو کامل بفرس نمودارش هم معلوم باشه

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو کامل بفرس نمودارش هم معلوم باشه

فرستادم عزیزم

ریسک هاش زیاده انگار 

اطلاعی داری که هر کدوم راجع به چیه ؟ سلامتی بچه که در خطر نیست ؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
فرستادم عزیزم ریسک هاش زیاده انگار  اطلاعی داری که هر کدوم راجع به چیه ؟ سلامتی بچه که در خطر ...

عزیزم عکسش اصن واضح نیس یه عکس واضح بگیر ک عددای زیر نمودار معلوم باشه

احتمالا می‌فرستنت ازمایش سلفری بدی 

من ازمایش دومم ریسک داشت گفتن باید سلفری بدی

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

هفته چندی؟

نگران نباش معمولا آزمایش غربالگری دومی ریسک میزنه ولی حتما برو پیش دکتر ژنتیک نشون بده

هفته چندی؟ نگران نباش معمولا آزمایش غربالگری دومی ریسک میزنه ولی حتما برو پیش دکتر ژنتیک نشون بده

من هفته ۱۸ 

ازمایش سلفری چه جوریه ؟

ازمایش سلفری رو انجام دادی دوباره ریسک داشت ؟

یا خدا انشالله که مشکلی نداشته باشه بچم 😢😢

عزیزم عکسش اصن واضح نیس یه عکس واضح بگیر ک عددای زیر نمودار معلوم باشه احتمالا می‌فرستنت ازمایش سلف ...

من هفته ۱۸  ازمایش سلفری چه جوریه ؟ ازمایش سلفری رو انجام دادی دوباره ریسک داشت ؟ یا خدا انش ...

تازه امروز جوابش رو گرفتم خودم نگاه میکنم ریسک نداره هنوز دکتر نشون ندادم

فقط نترس نگران نباش،ولی همین امروز برو پیش دکتر ژنتیک هفته ۱۸ هم هستی دیگه دیر میشه منم هفته ۱۸ رفتم

احتمال خیلی زیاد میگه باید ازمایش سلفری یا همون nipt بدی،آزمایش خونه نترس ولی جوابش ۹۹ درصد درسته،هزینش هم زیاده ۳ میلیون و ۵۰۰ هست

اینا همش ب خاطر اینه ک ازمایشگاه ها پولی ب جیب بزنن ولی استرسی ک ب ما میدن ما دیگه نمیتونیم دس رو دس بزاریم و مجبوریم ازمایش رو انجام بدیم

تازه امروز جوابش رو گرفتم خودم نگاه میکنم ریسک نداره هنوز دکتر نشون ندادم فقط نترس نگران نباش،ولی ه ...

خیلی ممنون از پاسخگوییت عزیزم 

واقعا ته دلم خالی شده شما risk of down تون چقدره ؟

خیلی ممنون از پاسخگوییت عزیزم  واقعا ته دلم خالی شده شما risk of down تون چقدره ؟

امیدت ب خدا باشه،من درکت میکنم آدم میترسه مخصوصا ک هفته ۱۸ دیگه جنینمون بزرگ شده و تکون رو هم حس کردی یا ب زودی حس میکنه

من خودم وقتی گفتن باید بری این ازمایش رو بدی کلی گریه کردم و ترسیدم ولی اکثرا غربالگری دومم ریسک الکی میزنه و اکثر ازمایش سلفری ها جوابش ک میاد مشکلی نداره

من ریسک سندروم داون ۱ ب ۲۶۶ بود

امروز برو پیش دکتر ژنتیک خب؟

امیدت ب خدا باشه،من درکت میکنم آدم میترسه مخصوصا ک هفته ۱۸ دیگه جنینمون بزرگ شده و تکون رو هم حس کرد ...

دکتر ژنتیک تو بیمارستان ها هست ؟ 

شما کجا رفتی ؟ من تهرانم

دکتر ژنتیک تو بیمارستان ها هست ؟  شما کجا رفتی ؟ من تهرانم

نمیدونم واقعیتش،من شیراز رفتم،یه سرچ کن دکتر ژنتیک خوب تو تهران پیدا کن،یا از دکتر زنانی ک میری بپرس، نوبت بگیر زودتر برو

سونو ان تی و غربالگری اولت خوب بود؟؟؟؟

نمیدونم واقعیتش،من شیراز رفتم،یه سرچ کن دکتر ژنتیک خوب تو تهران پیدا کن،یا از دکتر زنانی ک میری بپرس ...

اره خواروشکر اونا خوب بودن 

بچه اولمم خداروشکر سالمه خیلی ترسیدم و نگرانم عکس ازمایشمو سریع واسه دکترم فرستادم هنوز ندیده 

پنج شنبه وقت دکتر دارم نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی گیج شدم