2777
2789
عنوان

یعنی باردارم ....؟؟؟؟ 😱😱😱🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 69 پست
گفتم بیام اینجا بگن نه بابا استرس نگیر اینجوری دیگه مطمئن شدم باردارم 😅

منم منتظرم ببینم تا دو روز دیگه پ میشم یا نه صبح بی بی زدم منفی بود

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

باردارم نباشی .بهت تلقین کردن .دیگه بارداریت قطعیه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا خدای انرژی منفیه😂😝

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
من حوصله بچه ندارم فقط رابطم با دختر بچه خوبه یکی از نزدیکانم بچه ش دختره کلا گفتم همین یکی بسه دیگه ...

چون بچه خودت نیست اینجوری میگی من خودمقبل ازدواجم عمرا قبول میکردم یه ربع پیش بچه کسی باشم 

چون بچه خودت نیست اینجوری میگی من خودمقبل ازدواجم عمرا قبول میکردم یه ربع پیش بچه کسی باشم 

کلا بقیه فقط دردسر برا من داشتن فامیلمون می خواست ازدواج کنه پدرمنو کل فامیل در اوردن یه هفته اومدن سرم فقط خوردن ناهارشام خیلی عذابم دادن کمکم‌نمی کردن واگذارشون کردم بخدا جواب شون بده دوستم گفت این میخواد عروسی کنه بره بده شب عروسی به شوهرش پدر تو چرا در اومد 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
باید دو سه روز پری بگذره لااقل که تشخیص بده اگه خیلی عجله داری برو آز بده

چرا چرا روی جعبه بی بی نوشته 7 روز بعد از لقاح جواب میده

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
ممکنه.معمولا بارداری اول یکم سخته بعدی دیگه زود باردار میشی

برعکس من بارداری اولم بار اول گرفت 

برای دومی ۵ ساله تو اقدامم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ای بابا عجب آدمایی پیدا میشن

خواهرامم زایمان کردن اومدن خونه ما بابا بخدا اشتباه دختر برا زایمانش میره خونه پدرش دردسر برا بقیه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
برعکس من بارداری اولم بار اول گرفت  برای دومی ۵ ساله تو اقدامم

انشالله ک میشع

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.