2777
2789
عنوان

یعنی باردارم ....؟؟؟؟ 😱😱😱🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره دوتابچه خوبه یکی باشه تنهامیشه باردارهم بودی الهی شکرکه بدون اینکه دوار وردمون کنی بارداری خدات شکرکن خوبه که

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

منم مث تو شک دارم اسی  امروز روز ۱۷پریودمه   امپول زدم و کلومیفن خوردم   امروز نوک سینه هام درد میکنه    در حالیک روزتخمک گذاریم رابطه خوبی نداشتیم   نمیدونم امکانش هست با پیشاب باردارشد یا ن

نه به اون بار نه به حالا من تازه داشتم دنبال کار میگشتم 🤦🏻‍♀️

بیخیال بشین تو خونه بچه هاتو بزرگ کن یدونه هم که بدرد نمیخوره😁

شوخی شوخی جدی شد

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
دقیقا منم اینجوری بودم ولی از بس با دخترم سرگرمم عادت کردم و خشحالم از این بابت

من حوصله بچه ندارم فقط رابطم با دختر بچه خوبه یکی از نزدیکانم بچه ش دختره کلا گفتم همین یکی بسه دیگه نیارید اینا زایدن عذاب شو من کشیدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم