2777
2789
عنوان

اونایی ک دوقلو دارن بتاشون چند بوده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که چیزی نیست من ۶ هفته نزدیک ۳ هزار بود متاسفانه قلبش تشکیل نشد

اخه دکتر گف احتمالش هست دوقلو باشه، 

وقتی این ازمایشو دادم 4 هفتم بود 

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
به بتا نیست که تو سونو مشخص میشه 😐 دوستم روز موعدش ۱۰۰۰بود ۱دونه بود بچش  یکی دیگه ۵۰۰۰

ک اینطور ممنون🥰🥰

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹
😍😍بتات چند بود؟  من شکمم خیلی بزرگ شده خودم موندم 🤭

منم همه میگفتن دوقلو دارم شوهرم هنو باورش نمیشه یکیه با این که ان تی رفتم بازم میگه ۲تاس شکمم خیلی بزرگ شده با این که قبلا تخت بود

😍😍بتات چند بود؟  من شکمم خیلی بزرگ شده خودم موندم 🤭

نه بتات نرمال اگه بالای۱۰۰۰ بود اونموقع میتونی شک کنی به دوقلو

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم فقط سونو نشون میده منم ۴ روز تاخیر ۸۱۸ بود ولی جدی ۶ هفته شکم ۵ ماهه داری 😑

اره خیلی شکمم بزرگ شده 🤣🤣🤣اصن خودم در عجبم

اصلا با بتا نمیشه گفت من روز موعد ۱۵۰۰ بود دوقلو شد.خواهرم ی روز بعد موعد ۵ هزار شد ی قلو شد.فقط سونو مشخص میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم همه میگفتن دوقلو دارم شوهرم هنو باورش نمیشه یکیه با این که ان تی رفتم بازم میگه ۲تاس شکمم خیلی ب ...

🤣🤣قراره بامشاد بدنیا بیاریم پس 

اصلا با بتا نمیشه گفت من روز موعد ۱۵۰۰ بود دوقلو شد.خواهرم ی روز بعد موعد ۵ هزار شد ی قلو شد.فقط سون ...

ع چ جالب 😍😍😍