2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید😔😔😔😔نامزدم..حق داره؟ یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 89 پست
همین میگم بیداری از ۷ انلاینی و هسی تایم منم بلری همیشه میدی چرا ندادی امروز اخه لنتی😔هزارتا فکر من ...

نه گلم بخاطر یه پیام ندادن هیچی نمیشه .نگران نباش منم مث تو بودم .درکت میکنمم.شوهرم منم بعضی وقتا پیام نمیداد داغون میشدم .بااینکه عاشقم بود خیلی دوسم داشت ولی انلاین میشد پیام نمیداد ..بعضیا اینجوری هستن ‌ب دوست داشتن ربطی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اون حق داره؟؟ اصا بلد نیستم قانونش چیه من میگم هرروز باید اون بگ اول ی روز نگ انقد کلافم بهشم ...

خب چرا بهت توضیح نداد دلیلش چی بود؟ 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عزیزم منم قبلا اینجوری بودم فقط خودم اذیت شدم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من هیچ وقت نیازم به شوهرم نشون نمیدن فردا نقطه ضعفت می فهمه اریتت می کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

دقیق متوجه نشدم چی گفتی،ولی روی خودت خیلی کارکن مشخصه روحیت حساسه،زندگی خیلی خیلی زیاد مشکله،یه روح قوی وصبر عجیبی میخواد،مراقب باش اینجوری زود کم میاری و خدای نکرده جا میزنی

لطفالایک نکنید،ممنون
ببین مغز مردا با با ما فرق داره ما همزمان وقتی کار داریم بازم میتونیم عاشقانه رفتار کنیم چون دوتا نی ...

راس میگی قبول دارم ولی من خیلی حساسم عاشقم گفتم ک اون زبونی نشون نمیده علاقش با عمله بعل فک کن نگ من دق میکنم این دیگ ی چیز سادس هرروز میگ خیلی ساده اصن نگران نیستن نکنه نگ ولی نگفت امروز 

اخه تو درست میگی گل قشنگم ولی میگگ از ۷ بیداره انلاین شده هرروز میگ واقعا یادش رفته اخه دلیلش چبه نمیشه هم بمرسم هم بچه بازی میشه هم اهل دعوا نیستیم حالا الان فقط گفتم یادت رفته گفت ن گفت پس چی زنگ زد گفتم ۵ مین دیگ بزن نیم ساعت شد نزد

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

چی بگم 

کاش اول روی خودت کار میکردی بعد وارد راببطه و زندگی مشترک بشی،عزیزم زندگی مشترک که همش اینا نیست ،اینا باشه هم خوبه واعالی

فک کردی چرا بعضیا اینقد از ازدواج میترسن؟خب همه مسایل زناشویی رو که بلدن ،مهم اینا هستش

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
خب چرا بهت توضیح نداد دلیلش چی بود؟ 

نمیدونم....اهل توضیح و سوال پیجیو دعوا نیس اهل دعوا بحث یا حرف زیاد نیس سنش بالاتره منم میدونم زیاد اذیتش نمیکنم ولی نگفت فقط گفت یادم نرفته گفتم پس چی بعد زنگ زد گفتم ۵ مین دیگ بزن اللن نیم ساعت شد نزدا هنو 

نمیفهممم اصا بچه بازیه قبوللل قبول ولی خیلی حساسم اخه بیداری از ۷ انلاینی مگ میشه ندی اون ک همیشه میده و میدونه من تا ۹ بیدار میشم قبلش میده مگ میش الان یادش بره اهه دارم روانی میشم من روحیم خیلی خرابه خیلییی بهش نیاز دارم ولی نمیتونم بگم مستقیم ازخدا خواستم حواسش بیشار بهم باشه خدا انگار لج کرد😔😔😔😔😔

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ب هر کس ک وابسته باشی از دستش میدی این قانون جهانه خود دانی

نگووو همه دارایی منه از دنیا مگ دست منه وابستهباشم نباشم ب سختی ب دست اوردم سختی خدا بهم دادش

نامزد منم عین نامزد توعه یه روز نگفته بود یچیز گم کرده داشتم ولی زیاد جدی نگرفتم

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم