2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید😔😔😔😔نامزدم..حق داره؟ یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 89 پست
یعنی حق داره؟؟ یا من؟من میگم باید اون اول بگ چون بیداره ب یادمه اگ نگ واقعا فک میکم مهم نیستم😔الانم ...

ببین مغز مردا با با ما فرق داره ما همزمان وقتی کار داریم بازم میتونیم عاشقانه رفتار کنیم چون دوتا نیمکره مغمزمون همزمان فعاله همزمان میتونیم هم منطقی باشیم هم عاشقانه رفتار کنیم ولی مردا اینجوری نیستن 20 دقیقه طول میکشه تا از نیمکره منطقی به عاشقی برسن پس انتظار نداشته باش صبح زود خوابالو حالا فک کن دیرشم شده باشه بیاد عاشقانه هم رفتار کنه درک متقابل و شناخت تفاوت های مردا با ما خیلی کمکت میکنه که اینجوری بهم نریزی با یه صبح بخیر نگفتن 

حق داری  بگو هر کی همین ک چشمشو وا کرد باید پیام بده 😆من اینطور بودم  ولی لازم نیست بخا ...

همین بالاخره از صدتا ی نفر درکم کرد میگن بابا من خوابم تا ۹ اون ک زود بیدار میشه بده بعضیا میگن بچه بازیه قبوللل ولی خب میدونی مهمه یعنی ب فکرم بوده از ۷ بیداره تا ۹ ب فکرمه سلام صبح بخیر گفته هواسش هست اما اگ نگ هزارتا فکر منفی میکنم مثلا الان انلاین بود میگم یعنی واقعا یادش رفتههه چرا اخه نگفتتتتتت نمیشه بپرسم اهل دعوا نیستم تهش ی کلمه تیک میندازم فقط نوستم منو یادت رفت باز گفت نرفت همین ک بفهمه ناراحتم بسه دعوا نمیکنم اونم سوال کتم ج نمیده ولی میگم در کل باید اون بده اول خیلی حساسمم حالا امروز نداده کلی فکد منفی کردم و نوشتم منو یادت رفت گفت ن بعد ج ندادم چطوری درستش کنم ؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای این بچه بازیا چیه به خودت بیا دختر😐

واقعا یعنی حق با من نیی میگم باید اون بگ حتنا؟

بچه بازیس؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
وااااای این بچه بازیا چیه به خودت بیا دختر😐

یعنی حق داره؟؟ من میگم باید اون اول بگ چون بیداره ب یادمه اگ نگ واقعا فک میکم مهم نیستم😔الانم بهش گفتم یددت رفت منو چجوری گندمو درست کنم بعد گفت یادم نمیره سین زدم ج ندادم چ کاز کنم گندم درس شه؟

دقیقاااااا مث خودمی خیلیییییی حساسسسسس

وای خیلی حساسممممممم اگ نگ دارم خودمو ببخشیدا جر میدم چرا نگفته نکنه دوسم نداره نکنه یادش رفته اخه یکی بگ لنتی تو بیداری چرا نمیگی واقعا بخدا دیدم ۹ نگفته شوکه شدم قلبم تیر کشید ولی دعوا نمیکنم فقط نوشتم یادت رفت منو گفت یادم نرفتخ خب بنظرت چرا نباید بگ هزارتا فکرمنفی میکنم وگرنه اون هرروز میگ الان بخدا انقد حال روحیم خرابه بهش بیشتر از همیشه نیاز دارم بعد امروز کلا نگفت روزم گند خورد😔ترسیدم

حق با اون

خیلی حساسممممممم اگ نگ دارم خودمو ببخشیدا جر میدم چرا نگفته نکنه دوسم نداره نکنه یادش رفته اخه یکی بگ لنتی تو بیداری چرا نمیگی واقعا بخدا دیدم ۹ نگفته شوکه شدم قلبم تیر کشید ولی دعوا نمیکنم فقط نوشتم یادت رفت منو گفت یادم نرفتخ خب بنظرت چرا نباید بگ هزارتا فکرمنفی میکنم وگرنه اون هرروز میگ الان بخدا انقد حال روحیم خرابه بهش بیشتر از همیشه نیاز دارم بعد امروز کلا نگفت روزم گند خورد😔ترسیدم

پس حق با اونه من اشتباه میگم ک هرروز باید بگ اول؟ اخه من ۹ بیدار میشم اون ۷

من ۲۲ اون ۳۱ خیلی شدیدهههه چون تموم داراییمه هیجکی ندارم یعنی حق داره؟؟ من میگم باید اون اول بگ چ ...

اینقدر آویزونش باشی مطمئن باش دلزده میشه .خودت تصور کنی یکی اینجوری هی گیر بده بهت .برو دنبال یه هنر حرفه کلاس ورزش ...کلا یه هدف برا خودت تعریف کن تا وابستگیت کمتر بشه

وای خیلی حساسممممممم اگ نگ دارم خودمو ببخشیدا جر میدم چرا نگفته نکنه دوسم نداره نکنه یادش رفته اخه ی ...

ن بابا این از حساسیته شدیده نترس چیزی نیس

با ارزوی رهایی از ارزوها... 
خیلی حساسممممممم اگ نگ دارم خودمو ببخشیدا جر میدم چرا نگفته نکنه دوسم نداره نکنه یادش رفته اخه یکی ب ...

بله کلا حق با اونه اصلا نیاز نیست به محض بیدار شدن سلام بدین هر وقت عشق کردین با هم حرف بزنین سلامم میدین

عزیزم خیلیی حساسیییی . مثل من .البته الان عروسی کردیم درست شدم ..منم وقتی بیدار میشدم میدیدم پیام ن ...

وای دقیقاااا من همینم من خیلی حساسمم خیلییی چون زبونی ابراز نمیکنه احساسش عملیه خب اینم عملیه یعنی ب فکرنه بعد فک کن نگه سکته میکنم هررور باید بگ اول و میگ ولی گاهی پیش میاد نگ بخدا قلبم داره کنده میشه اخه انلاین بود یعنی واقعا یادش رفت منو؟؟😔هزارتا فکر منفی میکنمممم هزارتااااااااااا چون حساسم چون نمیخوام از دستش بدم عاشقشم میترسم از دست بدم😔همه میگن بچه بازیه منم بهش الان فقط گفتن یادت رفته گفت ن جوابش ندادم زنگ زد گفتم ۵ مین دیک بزن برم بالا دیگ نزده ۱۵ مین شد

عزیزم خیلیی حساسیییی . مثل من .البته الان عروسی کردیم درست شدم ..منم وقتی بیدار میشدم میدیدم پیام ن ...

همین میگم بیداری از ۷ انلاینی و هسی تایم منم بلری همیشه میدی چرا ندادی امروز اخه لنتی😔هزارتا فکر منفی میکنم 😔

ولی راجع بهش بحث نمیکنم بچه بازی نشه فقط همون ی کلمه رو گفتم  اما از درون داغونم اخه روحم خوب نی بهش بیشتر از همیشه نیاز دارم ب خدا گفتم خدایا حواسش بیشتر بهم باشه ب دلش بنداز ولی بیا صبح بخیر نگفت خدا لج کرده؟

نگران نباشم؟۸ با ذوق پریوم گفتم بخوابم تا ۹ میده بابا گوشی گذاشتم زیر گوشم بشنوم

یعنی چیزی نشد همه چی عاادیه؟ چرا انقد میترسم از دست بدم😔

وای دقیقاااا من همینم من خیلی حساسمم خیلییی چون زبونی ابراز نمیکنه احساسش عملیه خب اینم عملیه یعنی ب ...

نترس عزیزم چیزی نمیشه.‌.الان یاد خودم افتادم خندم گرفت😅توام ب این روزا میخندی بعد عروسی 

اینقدر آویزونش باشی مطمئن باش دلزده میشه .خودت تصور کنی یکی اینجوری هی گیر بده بهت .برو دنبال یه هنر ...

اره دوسش دارمم اخه خیای عجیب با کلی سختی ب دستش اوردم....خیلی سختی کشیدم.....اویزون نیسنم ولی فقط میخوام مدام هواسش باشه بهم اون زبونی ابراز نمیکنه عملیه با همیم بودناش ابراز میکنه علاقشو بعد الان نگفته دارم دق میگنم😔یعنی دوسم نداره و فلان....هزارتا فکر منفی میکنممم.....

ب خصوص الان حال روحیم خیلی بدههه نمیتونم بگم مستقبم حواست بهم بیشتر باشه ولی از خدا خواستم حواسش بیشتر بهم باشه نیاز دارممم ولی حتی صبح بخیر امروز نگفت😔 لج کرده دنیا باهام!؟؟؟ بخدا نیاز دارم بهش خیلی بیشتر حواسش باشه اما نگفت عجیبه هرروز میگ...

میدونم گلم من ن ازش پول خواستم ن هیچی فقط همین ک مدام باشه هواسش بفهمم ارزش دارم بسه😔😔😔❤

نترس عزیزم چیزی نمیشه.‌.الان یاد خودم افتادم خندم گرفت😅توام ب این روزا میخندی بعد عروسی 

جدی؟؟؟ وای میرسه اون روزززززز بخدا خسته شدم از حساسیت خودم از استرس ترسسس چی میشه یهو همه چی درست شه زودتر میدونم دوس داریم همو ولی اون خیالش ازم راحته من ترس دارم ولی از دست بدم😔😔😔😔

چن سالتونه؟

حق با اونه یا من ک میگم باید اول بگ