2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید😔😔😔😔نامزدم..حق داره؟ یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 89 پست
نمیدونم....اهل توضیح و سوال پیجیو دعوا نیس اهل دعوا بحث یا حرف زیاد نیس سنش بالاتره منم میدونم زیاد ...

هر چی هم باشه انسانیت حکم می‌کنه آرومت کنه برات توضیح بده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

حالا الان زنگ بزنه نمیدونم خیلیا میگن نگو نپرس بچه بازیه فلانه از ی طرف دلم میخواد بهم بگ و اخلاقش میشناسم الان بزنگه از اون ماجرا حرف نمیزنه از کش دادن متنفره مگ اینک من بپرسم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار تا فکر منفی میکنم😔😔دارم بال بال میزنممم

چون حال روحیم خوب نی بهش بیشتر نیاز دارم ن کمتر....

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
حالا الان زنگ بزنه نمیدونم خیلیا میگن نگو نپرس بچه بازیه فلانه از ی طرف دلم میخواد بهم بگ و اخلاقش م ...

کش نده ولی کلا بهش بگو دوست ندارم تو ذهنم تصورات بد بمونه پس اگر من ناراحت میشم یه توضیح کوچولو همیشه خودت بده آرومم کن،اینارو با آرامش بگو

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه گلم بخاطر یه پیام ندادن هیچی نمیشه .نگران نباش منم مث تو بودم .درکت میکنمم.شوهرم منم بعضی وقتا پی ...

واقعا؟؟؟ چرا انقد ترسیدم چون گفتم حالروحیم اصن اوکی نی الان بهش ببشتر نیاز دارم ن کمترررررررررررر فقط میخوام هوامو بیشتر داشته باشهههه خیلی بیشتر ن ک غیب شه اما نمیتونم بگم بهش ک از خدا خواستم ک امروزم اینجور شد شروعش😔😔صدامو نمیشنوه خدا؟؟؟ بیشتر میخوام هوام دتشته باشه اون ن کمتر دیگ زنگم نزد

جدی پس ربط نداره؟ اخع دوس داشتن این عملیه واسه همین الان میگم واقعا توش چی گذشته ک یادش رفت منو 😔😔😔

هزار تا فکر منفی میکنم😔😔دارم بال بال میزنممم چون حال روحیم خوب نی بهش بیشتر نیاز دارم ن کمتر....

حالا خوبه سنشم کم نیست،واقعا نباید اینجوری باعث اذیتت بشه،اما امروز یکبار برای همیشه بهش بگو منو بی جواب نزار،بگو جنگ و دعوا و بحث نمی‌خوام فقط یه توضیح دوستانه و صادقانه

کش نده ولی کلا بهش بگو دوست ندارم تو ذهنم تصورات بد بمونه پس اگر من ناراحت میشم یه توضیح کوچولو همیش ...

چشم گلم ولی انقد داغ نم شاید برا اون و بقیع ک میگن بچه بلزیه چیزی نی ولی منو در این حد داغون کرده اصا دیوونه شدم هزارتا فکر منفی میکنم

نمیخوام از دستش بدم همین😔😔😔همین

اخه سوال من اینه از خدا خواهش کردم بیشتر حواسش بهم باشه تا اروم شم حالم خوب نی

بعد فک کن بعد مدتها صبح بخیر نگ....خدایا چرا مگ نمیشنوی نیازمو😔

حالا خوبه سنشم کم نیست،واقعا نباید اینجوری باعث اذیتت بشه،اما امروز یکبار برای همیشه بهش بگو منو بی ...

اره سنش کم نی ولی از کش دادن بدش میاد اما راس میگی باید بگ ب مادرم میگم میگ چرا میگی متو یادت نیس یعنی چی این حرفا بسه نگو ولی خب بد خورد تو ذوقم هرروز منتظرم گوشی زیر سرمه ۸ پاشدم گفتم بخولب تا ۹ ک بده بیدار شم ولی.......حالم گرفته.....

زنگ‌زد  وونموقع نمیشد ج بدم گفت ۵ مین دیگ بزن الان ۴۵ مین شد بهش گفتم گفتم ۵ مین ن ۳۰ مین گفت باشه نزده هنو

فقط میخوام از دست ندم😔

تو حساسی ب نظرم[/QUOTE]

[QUOTE=208707329]اینقدر آویزونش باشی مطمئن باش دلزده میشه .خودت تصور کنی یکی اینجوری هی گیر بده بهت .برو دنبال یه هنر ...

اره دوسش دارمم اخه خیای عجیب با کلی سختی ب دستش اوردم....خیلی سختی فقط میخوام مدام هواسش باشه بهم اون زبونی ابراز نمیکنه عملیه با همیم بودناش ابراز میکنه علاقشو بعد الان نگفته دارم دق میگنم😔یعنی دوسم نداره و فلان....هزارتا فکر منفی میکنممم.....

ب خصوص الان حال روحیم خیلی بدههه نمیتونم بگم مستقبم حواست بهم بیشتر باشه ولی از خدا خواستم حواسش بیشتر بهم باشه نیاز دارممم ولی حتی صبح بخیر امروز نگفت😔 لج کرده دنیا باهام!؟؟؟ بخدا نیاز دارم بهش خیلی بیشتر حواسش باشه اما نگفت عجیبه هرروز میگ...

میدونم گلم حساسم من ن ازش پول خواستم ن هیچی فقط همین ک مدام باشه هواسش بفهمم ارزش دارم بسه😔😔😔❤

مال من که از صبح حتی یه پیامم نداده چی یه پرس نکرده اگه دوس پسرته ارزش غصه ناره

چرا؟؟؟؟ دوستین؟

ن دوست پسر نی قصد جدیه من اهل دوستی نیستم

من هیچ وقت نیازم به شوهرم نشون نمیدن فردا نقطه ضعفت می فهمه اریتت می کن

میدونم درست میگی ولی مگ میشههه نگعت ناخوداگاه مگ میشه نده و بگم مرسب ندادی خوشحال شدم بالاخره بفهمه ناراحتم مگ جز اون کیو دارم😔😔😔فقط فقط فقط میخوام حواسش بهم باشه بیشتر بیشار داقعا من تو دوره حساسیم الان

منم مث توعم صبح بخیر و شب بخیرش برام خیلی مهمه

خیلی حساسم خیلییییییییییییییی صلحا بخصوص ک اون بیواره من خواب بعد میده ولی ی سوال واقعا امروز چرا ندار اهل توضیح و کش دادنم نی نمیشه بپرسم چرا واقعا نداد بیداری انلاینی هسی مگ میشه یادت بره منو😔😔هزار تا فکر ننفی میکنم بخدا دارم روانی میشم چون بهش خیلی بیشتر نیاز دارم هواسش بهم باشا اما انگار برعکسه

اره عزیزم میرسه. چند وقته نامزدید؟

عزی م رسمی نیس ولی اشناس خانواده ها میدونن قراره اونا بگن زسمی شه کرونا گرفتن خلاصه خیلی شلن خیلیییی هر روز متتظرم بگن حداقل دل من اروم شه یکم بقیه کاراهم زود اکی شه دوس داریم زودتر تموم شه بریم خونه خودمون ولی دوستی اینا از اولشم نبوده قصد ازدواج فقط غریبه هم نیس و سنش بالاس قصدمون جدیه فقط باید اونا بگن رسمی شه😔چ قد استرس بکشمم خستم😔😔😔

خیلی حساسم خیلییییییییییییییی صلحا بخصوص ک اون بیواره من خواب بعد میده ولی ی سوال واقعا امروز چرا ند ...

منم مث توعم

و ب روش میارم

صبح بخیرو همیشه میگه

ولی شب بخیر و بعضی وقتا یادش میره

وحتی باعث دعوا هم میشه

منم خیلی حساسم مثلا همین الان وسط چت گف من برم میام زود ولی نیم ساعته نیومده و دلخور شدم ازش