2777
2789
عنوان

ی چیزی بگید😔😔😔😔نامزدم..حق داره؟ یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 89 پست
یعنی اون حق داره؟؟ اصا بلد نیستم قانونش چیه من میگم هرروز باید اون بگ اول ی روز نگ انقد کلافم بهشم ...

😶باید عادت کنی اون نگف تو بگو 🙁این عیبی نداره

بعضی رفتارا باید بزاری کنار بعضیاشونو پررنگ تر کنی وگرنه ایجوری بهم میخوره نامزدیتون

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

چند سال دیگه ب دغدغه های الان کلی میخندی و با خودت میگی من چ آدمه بیکاری بودم چ فکرای الکی کردم

از مغزت وقتت فکر کردنت ب راه درست و سودمنده استفاده کن 

وقت طلاست با این فکرای بی ارزش پرش نکن

بعدشم طرف شاید یهو دیرش شده یا حرفی پیش امده یا دستش بند شده یا مشکلی پیش امده کسی بهش زنگ زده خلاصه یجور شده ک یادش رفته 

گیره ی صب بخیر نباش فکرتو بزرگ کن 

میفهممت حساسی و با احساس ولی زیاد ب اینچیزا گیر نده خودت اذیت میشی

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲ اون ۳۱

دوست عزیزم انقدر حساس نباش .

خودت اسیب میبینی ، چون ذهنت همش درگیر میشه

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
این بچه بازیا چیه

یعنی حق داره؟؟ من میگم باید اون اول بگ چون بیداره ب یادمه اگ نگ واقعا فک میکم مهم نیستم😔الانم بهش گفتم یددت رفت منو چجوری گندمو درست کنم بعد گفت یادم نمیره سین زدم ج ندادم چ کاز کنم گندم درس شه؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
نه خب یعنی مشکل منم اون حق داره؟؟؟ یا من؟؟؟ اخه من خیلی حساسم میگم باید باید اول اون بده همیشه بخدا ...

انقدر حال خوبتو وابسته به کسی نکن که اگه فلان کارو نکرد حالت بد بشه یادبگیر خودت حال دلتو خوب کنی از این به بعد بری سر خونه زندگیت انقدر اتفاقات میوفته که باید بلد باشی خودت حال دلتو خوب نگه داری 

چند سالته عزیزم ؟ خوب میشی این یه نوع بیماری به نام لوسی اوایل ازدواج... برا توشدیده البته

من ۲۲ اون ۳۱

خیلی شدیدهههه چون تموم داراییمه هیجکی ندارم

یعنی حق داره؟؟ من میگم باید اون اول بگ چون بیداره ب یادمه اگ نگ واقعا فک میکم مهم نیستم😔الانم بهش گفتم یددت رفت منو چجوری گندمو درست کنم بعد گفت یادم نمیره سین زدم ج ندادم چ کاز کنم گندم درس شه؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
انشالله میری سر خونه زندگیت دیگه به صبح بخیر فکر نمی کنی از بس چالش داری

انشالله میری سر خونه زندگیت دیگه به صبح بخیر فکر نمی کنی از بس چالش داری

وای مرسی از دعا قشنگت توروخدااا از ته دللتتتتتت بگووووو خسته شدم زودتر درست شههه ب خدا دیوونه شدم خیلی حساسم

عزیزم این حساسیت ها طبیعیه حتما سنت هم کمه منم مثل تو بودم تو نامزدی ولی الان که بچه دارم گاهی جدا ا ...

اره خب بعدا اوکی هستم الان خیلی حساسمم خیلی میدونی چزا هیجکی درکم نمیکنه جون نمیخام از دستش بدم انقد عاشقم ک واقعا میگم عجیبم....صبح ۸ پریدم گوشی زیر سرم گذاشتم خوابیدم گفتم تا ۹ میده ولی امردز نداد شاید ماهی ی بار دوبار بشه نده الان فکر منفی گرفتم ک نکنه منو یادش میره چون انلاین بود😔😔خیلی خساسم اصا الان دارم خودمو میکنم از حرص😔😔😔😔

عزیزم این حساسیت ها طبیعیه حتما سنت هم کمه منم مثل تو بودم تو نامزدی ولی الان که بچه دارم گاهی جدا ا ...

یعنی حق داره؟؟ یا من؟من میگم باید اون اول بگ چون بیداره ب یادمه اگ نگ واقعا فک میکم مهم نیستم😔الانم بهش گفتم یددت رفت منو چجوری گندمو درست کنم بعد گفت یادم نمیره سین زدم ج ندادم چ کاز کنم گندم درس شه؟

اره خب بعدا اوکی هستم الان خیلی حساسمم خیلی میدونی چزا هیجکی درکم نمیکنه جون نمیخام از دستش بدم انقد ...

حتی اگه حساسی نذار بفهمه انقدر زیاد وابسته ای 

عشق و علاقه رو نشون بده ولی با یبار پیام ندادن تورو یادش نمیره که اون تورو برای یه عمر زندگی انتخاب کرده حالا شاید صبح دیرش شده کار داشته نتونسته تو بجاش صبح بخیر بگو چیزی نشده که

عزیزم خیلیی حساسیییی .

مثل من .البته الان عروسی کردیم درست شدم ..منم وقتی بیدار میشدم میدیدم پیام نداده گریه میکردم..

تقصیر نامزدته خب زود بیدار میشه انلاین هم میشه یه صبح بخیر میگفت دیگه.وقتی هم یادش نرفته